Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Dos projectes catalans reben ajudes del Programa de Coproducció Raíces

En festivals

La Comissió Mixta del Fons Raíces, amb representants dels quatre membres del programa, s'ha reunit en el marc del Festival de Cine de San Sebastian per triar els nous projectes que es beneficiaran de les ajudes del Fons. Les tres produccions elegides, que rebran un màxim de 150.000€ cada una, són Pérez, el ratoncito de tus sueños 2, de Filmax Animation (Galícia) i Castealo Productions (Catalunya); El vestido, de Cooperativa de trabajo Kaos (Argentina), Nadir Films  (Catalunya)i Ardora Filmes (Galícia); i Campo Cerezo de Patricia Dora Martín (Argentina), Artimagen Producciones (Andalusia)  i Saga TV (Galícia).

El Programa de Coproducció Raíces neix d'un acord (2005) entre l'Institut Català per a les Indústries Culturals (ICIC) de la Generalitat de Catalunya, el Instituto Nacional de Cine y Artes Audiovisuales Argentino (INCAA), el Consorcio Audiovisual de Galicia i la Consejería de Cultura de la Junta de Andalucía, i té com a objectiu fomentar les coproduccions entre els territoris i potenciar la internacionalització de les seves respectives indústries audiovisuals.

L'accés a Raíces està obert per a llargmetratges i documentals cinematogràfics, segons l'Acord Llatino-americà de coproducció cinematogràfica de 1989, amb participació de tres dels quatre territoris de les entitats participants. A més, els requisits estableixen que la contribució de cada empresa coproductora no pot ser inferior al 20% del cost total del projecte i no pot tenir una participació superior al 30% de coproductors d'altres països i territoris. Per últim, el coproductor majoritari ha d'estar domiciliat en algun dels territoris membre.

Festivals

Espanya - Sant Sebastià

20/09/2007 - 29/09/2007

Busques una Notícia?