Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

El documental de Pepe Sales, premi In-Edit Beefeater al millor documental internacional

En festivals

La producció dirigida per Albert Pla i Lulú Martorell s'ha fet amb el màxim guardó del certamen sobre documental musical, que es celebra a Barcelona. El jurat d'In-Edit Beefeater ha volgut reconèixer la "capacitat d'acostar-se a un personatge valent i complex amb gosadia i complexitat, i per recuperar un creador i una referència del nostre mapa cultural recent".

La cinta Pepe Sales. Pobres pobres que els donguin pel cul recrea el perfil biogràfic i professional del poeta, compositor i pintor Pepe Sales, alter ego de Josep Sales i Coderch (Barcelona, 1954 - Vallclara, 1994). Es tracta d'una producció de Televisió de Catalunya, Alguienvoló (de J.A. Salgot) i Televisió Espanyola.

Pepe Sales va formar part, com a co-fundador i lletrista, del grup de rock Bocanegra. Després de la seva mort, el músic Albert Pla va presentar en espectacle el poemari pòstum d'en Sales 50 cançons d'amor i droga, considerat el seu testament artístic. El documental és, en realitat, un homenatge a la trajectòria vital d'aquest compositor. Pepe Sales. Pobres pobres que els donguin pel cul s'emetrà també a Televisió de Catalunya el proper 9 de novembre.

Busques una Notícia?