Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

VOC: cinema en català a Manchester, Fantasporto i Las Palmas

En festivals

Presumptes implicats (Zip Films) d'Enric Folch i Pas a nivell (Manium Produccions) de Pere Vilà porten el català a les pantalles de tres festivals internacionals.

La darrera comèdia dirigida per Enric Folch s'estrena internacionalment al Fantasporto i enllaça immediatament amb el ¡Viva! Spanish and Latin American Film Festival de Manchester. Per la seva banda, el realitzador Pere Vilà presenta Pas a nivell al Festival Internacional de Cine de Las Palmas de Gran Canaria després del seu pas per Rotterdam. Tots dos són enguany els primers representants de cinema en versió original catalana, dins de les seleccions oficials de festivals internacionals.

Folch participarà a més en una taula rodona a Manchester sobre el cinema en català dins de la sessió Cafè Els Quatre Gats, que compta amb el suport de l'Institut Cervantes. Aquest realitzador ja havia aconseguit amb el seu anterior film, Tempus fugit (Mallerich Films, TVC), ser seleccionat en desenes de festivals que mai havien tingut una cinta amb aquest idioma com versió original. Pel que fa a Pas a nivell, la pel·lícula continuarà la seva trajectòria internacional amb dos certàmens més: Bafici i Indielisboa.

Festivals

Portugal - Porto

29/02/2008 - 08/03/2008

Espanya - Las Palmas de Gran Canaria

29/02/2008 - 08/03/2008

Regne Unit - Manchester

06/03/2008 - 16/03/2008

Països Baixos - Rotterdam

23/01/2008 - 03/02/2008

Busques una Notícia?