Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

3 produccions catalanes seleccionades al Jeonju International Film Festival

En festivals

El festival de cinema independent de Corea del Sud se celebrarà del 29 d’abril al 8 de maig

El Jeonju International Film Festival (JIFF), un dels festivals més importants d’Àsia especialitzats en cinema independent i experimental, ha seleccionat tres produccions catalanes.

La coproducció Dernier Round (Toned Media, Le Midi Productions, Ozz Films), de Mohamed Fekrane i Gustavo Cortés realitzarà la seva premiere mundial a la secció International Competition. El film explica la història de Rachid i els seus dos amics, tres nens de Marràqueix que intentaran creuar l’estret de Gibraltar amb pastera per començar una nova vida.

Correspondència (Carla Sospedra, Televisió de Catalunya - CCMA, Avalon, Goroka, Cinestacion) de Carla Simón i Dominga Sotomayor ha estat seleccionada a la secció Expanded Cinema. Un curtmetratge documental que ja ha estat en diversos festivals com Visions du Réel, el Festival de San Sebastián o SEMINCI. El curt retrata una conversa entre dues cineastes on es parla sobre temes familiars, sobre les herències i sobre la maternitat. 

El llargmetratge d'animació Josep (Imagic, Les Films d'Ici Méditerranée) del director francès Aurel, serà l'encarregat de clausurar el festival. El film ha fet un llarg recorregut per diversos festivals nacionals i internacionals i acumula diferents guardons com el Premi Cèsar o el Premi del Cinema Europeu a Millor Pel·lícula d’Animació. El film recrea la història de Josep Bartoli (Barcelona 1910 - Nova York 1995), republicà, combatent i dibuixant antifranquista que es troba exiliat en un camp de concentració durant la dictadura franquista. 

Finalment, destaca la presència del reconegut director català Albert Serra que formarà part del jurat del festival, en concret de la secció International Competition.

Festivals

Corea del Sud - Jeonju

29/04/2021 - 08/05/2021

Busques una Notícia?