Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

7 raons per fugir (de la societat) , seleccionada al festival SXSW 2019

En festivals

El festival Southwest Film Festival-SXSW celebrarà la seva 26ª edició del 8 al 17 de març a Austin, Texas. Aquest any una producció catalana ha sigut seleccionada.

Southwest Film Festival és un dels esdeveniments de la primavera més esperats de l'any. Combina cinema, música i tecnologia. Quant al vessant fílmic, el SXSW Film Festival celebra innovació i el talent emergent des de darrere i davant la càmera. Presenta drames, documentals, comèdies i tota mena de gènere, factor que ha provocat que el festival destaqui per la qualitat i la diversitat de pel·lícules presentades.

SXSW Film Festival ha anunciat la seva programació que inclou una producció catalana, 7 raons per fugir (de la societat) d'Esteve Soler, Gerard Quinto i David Torras (Compacto, No hay banda, Producciones del Interior AIE).

La pel·lícula es troba en la secció Midnighters, una de les més esperades per l'audiència del SXSW, ja que la formen un conjunt de pel·lícules extravagants, elèctriques i, a vegades, terrorífiques seleccions. Es combinen 10 tipus de gèneres fílmics, totes estrenes mundials que inclouen entre altres comèdies negres, com és el cas de la producció catalana, thrillers, Sci-Fi i misteri. Un total de 129 produccions es troben en aquesta secció i seran projectades en el SXSW 2019 Film Festival.

Trobaràs més informació sobre SXSW 2019 en aquest enllaç.

Festivals

Estats Units - Austin

08/03/2019 - 17/03/2019

Busques una Notícia?