Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

'Destello bravío' seleccionada al Festival de Rotterdam

En festivals

Adaptant-se a les restriccions, el certamen es reinventa i presenta un format ampliat.

El festival dedicat al cinema d'autor, IFFR Intermational Film Festival Rotterdam que enguany celebra el seu 50 aniversari, adopta un nou format a causa de la crisis sanitària i es desplega en dues etapes híbrides al febrer i al juny unides en un programa continu d'esdeveniments, exposicions i presentacions.

El certamen ha avançat la programació de la primera part del festival (1 al 7 de febrer) on es presentaran les principals competicions Tiger CompetitionBig Screen Competition i Limelight en versió presencial i online. El llargmetratge Destello Bravío, d'Ainhoa Rodríguez (Eddie Saeta, Tentación Cabiria) competirà a una de les seccions més prestigioses,Tiger Competition. 

Paral·lelament, en aquests dies es celebraran en format online les activitats d'indústria del festival, IFFR Pro. Gràcies a l'acord de Catalan Films & TV amb l'organització, les productores catalanes Montse Pujol i Marta Baldó han estat seleccionades per participar al Rotterdam Lab, el programa de formació per a nous productors que propicia la trobada entre joves productors i professionals internacionals. El programa consisteix en consells individuals d'experts, moltes oportunitats de networking, panells i presentacions moderades per delegats internacionals d'indústria. 

A més, la productora Diana Toucedo que va participar al Primer Test del Fetsival REC es va alçar amb el Premi Catalan Films que consisteix en l'oportunitat d'assistir al mercat de coproducció Cinemart amb el seu projecte O auto das animas. Destaquem també la selecció a Cinemart del nou projecte de la directora Carla Simón, Romería.

La segona part del festival tindrà lloc del 2 al 6 de juny, on es presentarà el programa del 50 aniversari així com la nova secció Harbour que pretén reflectir la naturalesa multidimensional de Rotterdam i el seu certamen, i Bright Future, dedicada al talent emergent. La programació d'aquesta segona edició s'anunciarà més endavant. 

Mercats

Països Baixos - Rotterdam

27/01/2021 - 07/02/2021

Sector: Documentals, Ficció

Festivals

Països Baixos - Rotterdam

01/02/2021 - 07/02/2021

Busques una Notícia?