Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

'La veduta luminosa' participarà a la secció Forum de la Berlinale

En festivals

Catalan films serà present al mercat EFM amb un estand virtual i organitzarà diverses activitats

 

La 71 edició de la Berlinale s'ha desplegat enguany en dos esdeveniments.  De l'1 al 5 de març tindrà lloc, en format online, la part d'indústria del festival: European Film Market, Berlinale Co-Production Market, Berlinale Talents i World Cinema Fund. I al mes de juny es celebrarà el festival presencialment i es projectaran els films seleccionats. 

El certamen ha avançat la programació que inclou la selecció de La veduta Luminosa, de Fabrizio Ferraro, una coproducció d'Eddie Saeta amb amb Boudu/Passepartout, a la secció Forum que mostra un cinema poc convencional que obre noves perpectives cinematogràfiques.​ ​

Catalan Films serà present al mercat amb un estand virtual que visibilitzarà la indústria audiovisual catalana, amb la presència també de la Catalunya Fim Commision i Europa Creativa Media Catalunya i on estaran representades les més de 50 empreses catalanes acreditades. A banda, Catalan Films organitzarà diverses activitats online en el marc del mercat que s'anunciaran properament.

A més, enguany trobem una important presència de projectes i talent català a les activitats d'indústria del festival. Per una banda, el projecte de llargmetrage de ficció Matria, opera prima d'Álvaro Gago, produït per Avalon P.C. i Ringo Media, és un dels 35 projectes de llargmetratge de 25 països escollits per a participar al Berlinale Co-production Market. Els productors tindran l'oportunitat de presentar els seu projecte a coproductors internacionals, agents de venda, cadenes de televisió, plataformes, distribuïdores, representants de fons públic de finançament de tot el món. El projecte Matria ha passat per diversos tallers de desenvolupament des de TIFF Filmmaker Lab, La Incubadora The Screen, MFI Script Lab, Abycine Lanza o L'Alternativa mentoring.

Per la seva banda, la productora Alba Bosch (Oberon Media) participarà amb el projecte Los Tortuga, dirigit per Belén Funes, al Talent Project Market, co-organitzat amb el programa Berlinale Talents i el Berlinale Co-production market. Deu productors emergents presentaran els seus projectes a coproductors i inversors i rebran assessorament d'experts de la indústria per a posicionar el seu projecte al mercat internacional.

El programa Berlinale Talents ha seleccionat també a la directora Pilar Palomero (Las niñas) amb el seu projecte de llargmetratge  La Maternal,  que participarà al taller Scriptstation; el director i productor Carlos Pardo (Dvein Films) i el muntador Dídac Palou. Berlinale Talents és el programa de desenvolupament de talent i plataforma de networking que selecciona 200 professionals emergents de 65 països d'entre més de 3.000 candidatures.

 

 

 

Mercats

Alemanya - Berlin

01/03/2021 - 05/03/2021

Sector: Animació, Documentals, Ficció, Curtmetratges, Televisió

Alemanya - Berlin

01/03/2021 - 05/03/2021

Alemanya - Berlin

01/02/2021 - 01/02/2021

Festivals

Alemanya - Berlin

09/06/2021 - 20/06/2021

Notícies relacionades
Busques una Notícia?