Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Tres produccions catalanes seleccionades al Moscow International Film Festival

En festivals

Dues de les produccions s'estrenaran mundialment en el marc del festival rus que se celebrarà del 22 al 29 d'abril

La 43a edició del Moscow International Film Festival, un dels festivals internacionals de cinema més antics i prestigiosos del món, se celebrarà entre el 22 i el 29 d'abril.

La producció catalana El ventre del mar (Testamento Producciones, La Perifèrica Produccions, Link-Up Barcelona) del cineasta Agustí Villaronga (Pa negre, Incerta glòria) ha estat seleccionada a la secció oficial a concurs del festival.

El film basat en fets reals, escrit i dirigit per Agustí Villaronga,  està inspirat en un text d'Alessandro Baricco del capítol El ventre del mar de la novel·la Oceà Mareo i narra la crua història de 147 homes que lluiten per sobreviure després de l'embarrancament de la fraga Alliance de la Marina francesa a les costes de Senegal.

A la secció oficial competitiva de documentals hi ha seleccionada Un blues per a Teheran de Javier Tolentino (Eddie Saeta, Quatre films) que també farà la seva premiere internacional. En el documental, que també ha estat seleccionat al festival danès CPH:DOX, es presenta l'Iran com un país amb múltiples rostres on la tradició i la modernitat conviuen i es confronten. El personatge principal, Erfan, guia i invita l'espectador a través de la música i la seva gent a descobrir un desconegut però sofisticat país. Ell és un jove kurd, divertit i irònic, que vol convertir-se en director de cinema. 

I finalment, el film debut d'Ainhoa Rodríguez, Destello bravío (Eddie Saeta, Tentación Cabiria) que ja ha recorregut diversos festivals com el de Rotterdam o el de Vilnius on la cineasta va guanyar el premi a millor directora, ha estat seleccionada a la secció Euphoria of Isolation. El llargmetratge de ficció retrata la despoblació de les localitats rurals del sud-est d'Espanya i com els habitants d'aquestes poblacions s'enfronten a l'arribada de la globalització.

Festivals

Rússia - Moscow

22/04/2021 - 29/04/2021

Busques una Notícia?