Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Cinc produccions catalanes participen al Festival de Shanghai

En festivals

'Conte trencat' 'Madre', 'La hija de un ladrón', Las niñas' i 'Los Europeos'

El festival Shanghai International Film Festival que no es va poder celebrar a les seves dates originals de juny a causa de la crisi sanitària, tindrà lloc finalment del 25 de juliol al 2 d'agost en un formao híbrid, amb projeccions presencials i online. Cinc films catalanas formaran part de la seva programació.

El curtmetratge dirigit per Miguel Gago i produït per Ringo Media i Timber FIlms, Conte trencat, competirà a la secció oficial del certamen, Golden Global Awards on realitzarà la seva premiere internacional.  

Les produccions Madre de Rodrigo Sorogoyen (Arcadia Motion Pictures, Amalur Pictures AIE, Malvalanda, Caballo Films), estrenada a la darrera edició del Festival de Venècia, La hija de un ladrón de Belén Funes (Oberon Cinematográfica, Bteam Prods) que va fer la seva premiere mundial al Festival de San Sebastián 2019 i Las niñas de Pilar Palomero (Inicia Films, Bteam Prods) presentada mudnialment al Festival de Berlín celebrat el passat mes de febrer,  es projectaran a la secció SIFF Highlights-Viva La Festival.

Per la seva banda, el llargmetratge Los Europeos de Víctor García León (A Contraluz Films, Apaches Entertainment, Los Europeos la pelicula AIE, Gonita Films) ha estat seleccionat per participar a la secció Spectrum-Alternatives.

 


 

 

Festivals

Xina - Shanghai

13/06/2020 - 22/06/2020

Busques una Notícia?