Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Cinc produccions catalanes seleccionades al festival SXSW

En festivals

'Tierra firme', 'Teatro de guerra', 'Constructing Albert', 'Santa Ana' i 'Comtes de Barcelona'

El festival SXSW que es celebra a Austin (Texas) del 9 al 18 de març i que celebra enguany la seva 25ena edició, ha anunciat la seva programació que inclou cinc produccions catalanes. SXSW és un esdeveniment on conviuen cinema, música i tecnologia. En la vessant cinemaotogràfica, la programació del festival acull des de pel.lícules independents de nous cineastes fins comèdies de Holywwod i de gènere.
Després del seu pas per BFI, Sevilla Festival de Cine Europeo i Rotterdam, el segon llargmetratge de Carlos Marques-Marcet, Tierra firme (Lastor Media, Vennerfilm, 
La Panda Productions) participarà a la secció Narrative Spotlight. El director va assitir al festival l'any 2014 amb el seu primer film 10.000Km que va obtenir el premi a la millor interpretació dels seus dos protagonistes, David Verdaguer i Natalia Tena. . 
El llargmetratge documental, Teatro de guerra de Lola Arias  (BWP-Bettina Walter, ARTE, Gema Films, Sutor Kolonko, Sake Argentina, SWR - Südwestrundfunk) que s'ha estrenat mundialment a la passada edició de la Berlinale, es projectarà a la secció Global i Constructing Albert documental dirigit per Laura Collado i Jim Loomis (Trueday Films, Televisió de Catalunya, Alexandra Films) recentment seleccionat al festival de Palm Springs, participarà a la secció Festival Favorites.
A la secció de curtmetratge documental trobem Santa Ana de Cesar Pesquera (:Story), una de les produccions que formen part del Shortcat 2018 de Catalan Films & TV.
Per últim, la sèrie Comtes de Carles Porta (Antartiva, XTVL - Xarxa de Televisions Locals)  ha estat seleccionada a la secció Title Design, dedicada als millor disseny de títols i crèdits.
 
Paral·lelament a les Mentor Sessions de SXSW, el festival internacional de cine fantàstic de Sitges participarà en dues sessions. Una taula rodona amb Mònica Garcia amb altres representants de festivals internacional com l'American Film Festival, el Melbourne International Film Festival i el Doqumenta de Mèxic, on es parlarà de les activitats d'indústria audiovisual en els festivals i una altre sessió a càrrec de Diego López, membre del comitè de programació del festival, on s'exposaran els criteris de selecció de pel·lícules en un festival com el de Sitges i els procesos i estratègies a seguir per un director una vegada seleccionades a la programació oficial.
Festivals

Estats Units - Austin

09/03/2018 - 18/03/2018

Busques una Notícia?