Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Cinema català a la 18ena edició del Festival Malaga

En festivals

Una trentena de produccions participen al certamen que es celebra del 17 al 26 d'abril

El Festival de Málaga (17-26 d'abril) comptarà amb una destacada presència de produccions catalanes. A la secció oficial participen quatre títols catalans: Cómo sobrevivir a una despedida de Manuela Moreno (Nostromo Pictures); la comèdia dirigida per Leticia Dolera, Requisitos para ser una persona normal (Corte y Confección de Películas), el drama social Techo y comida de Juan Miguel del Castillo (Diversa Audiovisual) i, per últim, La deuda de Barney Elliot (Arcadia Motion Pictures).
 
Fora de concurs es podrà veure  Sólo química d’Alfonso Albacete (Rodar y Rodar) que clausurarà el festival. I a la secció Malaga Premiere participa el film d’Anna M. Bofarull, Sonata per a violoncel.

D’altra banda, Zonacine programarà  El camí més llarg per tornar a casa de Sergi Pérez (Niu d’Indi, No hay banda) i el documental No todo es Vigilia  d’Hermes Paralluelo (El dedo en el ojo).

A la secció documental trobem títols catalans: El Gran Vuelo de Carolina Astudillo, Game Over d’Alba Sotorra (Promarfi Futuro 2010, Loto Films), El tram final d’Oscar Pérez (Getsemaní Produccions) i Yorgos (Andoliado, Talatala). I a les sessions especials es projectaran Las sinsombrero de Tània Balló, Serrana Torres i Manuel Jiménez (Intropía Media), Sí se puede. Siete días en PAH Barcelona de Pau Faus (Comando Video), Ajoblanco, crónica en rojo y negro de David Fernández de Castro (Lastor Media) i L'home que va començar a correr de Josep Serra (Arcadia Motion Pictures)
 
A la secció oficial de curtmetratges participaran Eclipse de Maria Sosa, It Girl d'Oriol Puig i Sara a la fuga de Belen Funes i quatre curts de gènere documental, Diari de la gana de Mireia Pujol, El viatge Glauber de Fermin Sales, Out de Joan Antúnez i Sedated Army Crazy Mirror de Miquel Martí. Mentre que  la secció panorama de curtmetratges inclou 2037 d'Enric Pardo, Ed d'Albert Mallol, Line Up d'Alex Julià i les produccions Con la boca cerrada d'Anna Farré i Interior.Família de Gerard Quinto, Esteve Soler i David Torras.
 
A la secció Animazine trobem els curtmetrages Bloquejats Apilats de Marc Riba i Anna Solanas, Dawn de Mario Rico, Ghostly de Orió Peñalver i Eric Monteagudo i El color de Leo de Zarah Knebel.
 
A Cosecha del año on trobem la guanyadora de la passada edició del festival, 10.000KM (Lastor Media) i El Niño de Daniel Monzón (Ikiru Films).
 
Finalment, enguany s'atorgarà el Premio Retrospectiva a la directora Isabel Coixet. El seu film Aprendiendo a conducir es projectarà a la secció oficial fora de concurs.
Festivals

Espanya - Màlaga

17/04/2015 - 26/04/2015

Notícies relacionades
Busques una Notícia?