Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Dotze produccions catalanes seleccionades al Festival des Films du Monde - Montreal World Film Festival

En festivals

El festival se celebrarà del 27 d'agost al 7 de setembre

La 46ª edició del Festival des Films du Monde - Montreal World Film Festival se celebra del 27 d'agost al 7 de setembre de 2015. Enguany són dotze les produccions catalanes que destaquen en la seva programació.

L'Artèria Invisible, de Pere Vilà i Barceló (DDM Visual, Manium Produccions, Televisió de Girona) és present a la competició mundial. Mentre que Neckan, de Gonzalo Tapia (Loto Films, Gaia Audiovisuals, Acacia Films) i El Virus de la Por, de Ventura Pons (Els Films de la Rambla, Televisió de Catalunya) participen a la secció World Greats. El director Venturà Pons serà membre del jurat del festival. 

Els documentals Yorgos, de Paco Toledo i José Domingo Rivera (Ando Liado S.L.U., Talatala, Nomade DocFilms) i La Intèrpret, de Antonio Pérez Molero (Inicia Films) han estat seleccionats a la secció Documentaries of the World.

Per altra banda, trobem sis produccions catalanes dins la secció Focus on World Cinema: Ara o Mai, de Maria Ripoll (Zeta Cinema, Atresmedia), The Evil that Men Do, de Ramon Térmens (Segarra Films), Sonata per a violoncel, d'Anna Maria Bofarull (KaBoGa), El meu vell i el Mar, de Manu Benavente (Manual), Les Petites Coses, de Carla Simón (Inicia Films) i El Corredor, de José Luis Montesinos (Caduco Films).

Finalment, el curtmetratge A Perro Flaco, de Laura Ferrés (Escándalo Films) competeix en la secció per a estudiants Student Film Festival - International Competition.

Line Up Catalan Films & TV

Festivals
Busques una Notícia?