Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Produccions catalanes seleccionades al Festival In-Edit

En festivals

Aquest any el Festival se celebrarà del 24 d'octubre al 3 de novembre

L'In-Edit Festival Internacional de Cine Documental Musical de Barcelona celebrarà la seva edició aquest any durant el 24 d'octubre i el 3 de novembre. El Festival ha avançat part de la seva programació. 

Dins la secció Panorama Nacional trobem la collita de documentals musicals nacionals. Aquestes són les produccions catalanes que han estat seleccionades: Niños somos todos, de Sergi Cameron (Nanouk Films, Imago Films), El ressorgiment dels Synths, d'Iván Castell (Al Pati Produccions, Elamedia, Castell & Moreno Films, 9am Media Lab) i com a passi especial es projectarà Ardara, de Raimon Frasnoy i Xavier Puig (Elsabeth Produccions, La Perifèrica Produccions), el Festival oferirà el passi especial amb la BSO tocada en directe pel seu compositor. 

Octavas, d'Uri Altell i Ivan Garriga ha estat seleccionada dins de la secció Sessions Especials

La secció Km0 va ser estrenada fa dos anys i ha tingut molt bona acollida, és una secció que exhibeix històries properes. Hi ha tres produccions catalanes seleccionades en aquesta secció: Cases de la música, de Marc Barceló; Keith Haring 1989 Barcelona, de Lulu Martorell, Roger La Puente i César de Melero i The Bass of Women, de Joana Fornós. 

Festivals
Busques una Notícia?