Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Torino, La Habana i Mar de Plata, properes cites internacionals per al cinema català

En festivals

Del 23 de novembre a l'1 de desembre tindrà lloc la 30ª edició del Torino Film Festival on es presentaran fora de concurs dues produccions catalanes: Terrados de Demián Sabini (Moviement Films), guanyadora del premi del públic al 2011 dins la Seminci, i Blancanieves de Pablo Berger (Arcadia Motion Pictures, Nix Films, Sísifo Films AIE, Noodles Production, The Kraken Films), que continua recollint seleccions a festivals d'arreu del món i és favorita en les travesses internacionals dels premis Oscar®.

També el Festival Internacional del Nuevo Cine Latinoamericano de La Habana ha escollit un bon nombre de produccions catalanes dins la graella de la seva 34º edició. Destaca dins la competició documental La cigonya metàl·lica, dirigida per Joan López-Lloret (Frame Zero), mentre que a la mostra de cine espanyol s'han inclòs els títols següents: Blancanieves, Any de Gràcia, Dictado, Tengo ganas de ti, El muerto y ser feliz i El sexo de los ángeles.

Igualment, una àmplia mostra de cinema català és la que s'ha presentat al festival de classe A de Mar de Plata amb divuit títols, encapçalats per l'obertura i competència d'El muerto y ser feliz de Javier Rebollo (Eddie Saeta, Icónica, Lolita Films, Noodles Production, Utopica). Dins del certamen argentí també s'ha pogut veure la còpia restaurada per la Filmoteca de Catalunya de Vida en sombras, dirigida per Llorenç Llobet-Gràcia.
Festivals

Argentina - Mar del Plata

17/11/2012 - 25/11/2012

Cuba - La Habana

01/12/2011 - 11/12/2011

Itàlia - Torino

23/11/2012 - 01/12/2012

Busques una Notícia?