Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Èxit de les produccions catalanes al MADRID DE CINE Spanish Film Screenings

En mercats

La cita reuneix a 146 compradors de 36 països

Les produccions catalanes presents als screenings de Madrid han atret l'atenció de la majoria dels compradors i de la premsa internacional convidada. Entre els títols amb major assistència a les seves projeccions, han destacat especialment: Cobardes de José Corbacho i Juan Cruz (Castelao Productions, Ensueño Films), No me pidas que te bese porque te besaré d'Albert Espinosa (Rodar y Rodar Cine y Televisión), Fuera de Carta de Nacho G. Velilla (Canguro PC, Antena 3 Films) i Transsiberian de Brad Anderson (Castelao Productions, Universum Film, Future Films, Lithuanian Film Studios).

Igualment, entre els títols més sol·licitats a la videoteca es troben Enloquecidas de Juan Luis Iborra (Notro Films), Intrusos en Manasés de Juan Carlos Claver (Just Films, Dacsa Produccions, Kines Producciones, Ideas y Proyectos Cinematográficos) i El Greco d'Iannis Smaragdis (La Productora, Televisió de Catalunya).

Vendes i negociacions

Entre les vendes ja confirmades es troba la d'El concursante de Rodrigo Cortés (Filmax Entertainment) als Estats Units i la negociació de La sombra de nadie de Pablo Malo (Media Films, Zine 1) per al Japó. Per la seva banda, la productora i distribuïdora Filmax ha venut Transsiberian als territoris de Japó, Austràlia i Nova Zelanda; Chueca Town al Benelux i Otros días vendrán a Corea, a més de tancar dos importants paquets de pel·lícules: 7 títols per a l'argentina CDI FILMS i 30 títols per a Venevisión (EUA).

Per la seva banda, Imagina ha aconseguit una gran repercussió amb Carmo i Fuera de Carta, que és amb negociació amb TLA Releasing d'EUA. Deaplaneta ha confirmat també la venda a Axiom Films (Regne Unit) d'En la Ciudad de Sylvia de José Luis Guerin (Eddie Saeta).

Més notícies:

Madrid de Cine - Catalan Screenings 30/05/2008

Mercats

Espanya - Madrid

08/06/2008 - 10/06/2008

Sector: Ficció

Busques una Notícia?