Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Les productores catalanes presenten a l'AFM un extraordinari programa de projeccions de mercat

En mercats

El consorci per a la promoció de l'audiovisual català, Catalan Films & TV (CF&TV), donarà suport a 15 empreses que participaran al proper American Film Market (AFM). L'AFM, que té lloc aquest any del 5 al 12 de novembre, està considerat el mercat més rellevant de Hollywood. Amb més de 8.000 assistents i 900 projeccions de mercat, les seus del mercat, el Loews Santa Monica Beach Hotel i Le Merigot Beach Hotel,  reuneixen a Los Ángeles els venedors i compradors més rellevants de la indústria internacional. De fet, els organitzadors l'assenyalen com a la cita decisiva per a les compres, que decidiran la programació de l'any següent i l'avançament de les noves tendències dins de l'audiovisual.

En aquest marc, les empreses catalanes presentaran un programa de dotze títols, on es podran veure produccions com La habitación de Fermat, que ja va aconseguir un gran èxit amb la seva partipació al Tribeca International Film Festival o En la ciudad de Sylvia, que va ser dins de la competició oficial de Venècia 2007.

La presència catalana d'aquest any serà completada amb un còctel de networking, que s'oferirà als principals compradors assistents el 7 de novembre, a l'hotel Viceroy.

Mercats

Estats Units - Los Angeles

05/11/2008 - 12/11/2008

Sector: Documentals, Ficció, Curtmetratges

Busques una Notícia?