Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

MIPTV 2009 atrau 50 empreses catalanes

En mercats

El mercat de la televisió de Cannes reuneix més de 12.000 professionals

La indústria audiovisual no és aliena als efectes de la crisi econòmica i després d'un MIPCOM amb resultats discrets, s'espera que el proper MIPTV, el primer mercat de la televisió de l'any que es celebra a Cannes, mantingui almenys la xifra de participació dels darrers anys. Pel que fa a la comitiva catalana, aquests any ha augmentat el seu número, fregant la cinquantena en una edició que tindrà lloc del 30 de març al 3 d'abril.

La majoria de les empreses presents al MIPTV són especialitzades en documental i animació i s'acolliran a la umbrella de Catalan Films & TV, que aquest any s'estén per tres estands diferents: R33.16, R35.18 i R35.24 del Palais des Festivals. El consorci ha decidit aquest any reforçar la presència de la marca catalana per tal d'afavorir la visualització de les produccions del país, a través de senyalètica específica dins del Palais i l'edició d'una guia amb tots els assistents de la umbrella.

Tradicionalment, MIPTV ha aconseguit moure un volum de negoci de 4 miliards d'euros i és, junt amb el MIPCOM, una cita ineludible per a aquells productors audiovisuals que volen vendre els seus productes en altres territoris.

Mercats

França - Cannes

30/03/2009 - 03/04/2009

Sector: Televisió

França - Cannes

28/03/2009 - 29/03/2009

Sector: Documentals

Busques una Notícia?