Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Catalan Films presenta un showcase de projectes d'animació catalana al MIPTV

En mercats

La 58 edició del certamen se celebrarà en línia del 12 al 16 d’abril

 

El MIPTV, considerat el mercat més gran i rellevant de contingut televisiu global, que tradicionalment se celebra a Cannes cada mes d’abril, adopta, per segon any consecutiu, un format exclusivament online a causa de la crisi sanitària. 

Digital MIPTV reunirà distribuïdors, productors, compradors i commissioners editors de programes de drama, doc, kids, factual i formats en una setmana de reunions one-to-one planificades per l’organització, networking, tallers, presentacions i conferències. 

Catalan Films patrocinador oficial de MIPTV 

En aquesta edició, Catalan Films, juntament amb grans marques reconegudes internacionalment, forma part dels sponsors oficials del certamen i participarà de forma activa en accions de promoció com és el showcase d’animació catalana.  

Discover the Freshest Catalan Cartoons 

Catalan Films organitzarà un showcase d’animació catalana centrat en sèries d'animació. Cinc projectes en desenvolupament seran presentats pels seus productors a la indústria internacional en un esdeveniment conduint per la coordinadora de Catalan Films, Mar Medir.  

Les sèries d’animació catalana que formaran part de l’esdeveniment que se celebrarà el dia 12 d’abril a les 9:30h a través de la plataforma Digital MIPTV són: 

  • Les tres bessones, una producció de Brutal Media. Re-visitació de l’estimat trio que des de fa dues dècades ha enamorat a audiències de tot el món. Ara torna mb el mateix aspecte fresc, però actualitzades, les Tres Bessones estan preparades per viure noves aventures. 
  • Mironins, produïda per Cornelius Films, Walking the Dog, Wuji House i Peekaboo Animation, és un projecte transmetia d’animació través del qual l’espectador/a s’endinsarà en l’univers d’uns petits éssers que viuen als quadres de Joan Miró i que surten a passejar pel Museu de l’il·lustre pintor quan cau la nit. 
  • Agus i els monstres, una producció de Motion Pictures, una sèrie d'animació d'aventres, comèdia i fantasia, protagonitzada per l'Agus Pianola. La seva vida seria molt normal si no fos perquè a la seva habitació viuen deu monstres. L’Agus comparteix aquest secret amb Lidia, la seva gran amiga, mentre fa creure als pares que els monstres són peluixos. Però, evidentment, els monstres estan molt lluny de ser simples ninots. Cadascun d'ells té una especialitat (la lectura, el menjar, els animals, el reciclatge, els forats ...) i junts actuen com un autèntic equip en el qual la diversió, l'empatia i el bon rotllo sempre estan assegurats.
  • Els meus petits herois, produïda per Peekaboo Animation, basat en una exitosa col·lecció editorial, aquest projecte empodera nens d'arreu i mostra que, amb esforç, tots podem ser herois.
  • Croco Doc, produïda per Nuts Ideas per a RTVE, és una sèrie d'animació 2D, dirigida a un públic preescolar, que ensenya als nens i nenes a conèixer les malalties i a viure amb tranquil·litat l'experiència d'anar al metge. Una sèrie que diverteix, entreté, informa i educa. 

Companyies catalanes presents al MIPTV 

Finalment, 18 empreses catalanes dedicades als sectors de la producció, distribució, festivals i agents de vendes s’han acreditat per a participar al mercat: Brutal Media, KaBoGa art & films, Motion Pictures, Filmax, VisionaTV, D'Ocon Films, Peekaboo Animation, The Mediapro Studio, Mediacrest, Nuts Idea, Art Mood Entertainment, Planeta Junior, Adrenalyn Media, Cesca Films, S.L.U., ZOOM Igualada, Serielizados Fest, Orkestra Studio i Televisió de Catalunya.

Lineup

Booklet

Mercats

França - Cannes

12/04/2021 - 16/04/2021

Sector: Televisió

Busques una Notícia?