Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Gran presència d'indústria catalana al MIPCOM 2018 amb més de 45 empreses.

En mercats

Com cada any, Catalan Films & TV comptarà amb un estand (R7.F25 - R7.H14) que acollirà les empreses catalanes

Un any més, Catalan Films & TV participa al mercat MIPCOM que es celebra del 15 al 18 d'octubre a la ciutat francesa de Cannes. Aquesta edició, el mercat compta amb la participació de més de 40 companyies audiovisuals catalanes. La fira és el punt de trobada de la indústria audiovisual al llarg de quatre dies de reunions, projeccions i conferències. 

Catalan Films & TV compta amb un estand dins el mercat (R7.F25 - R7.H14) a disposició de les companyies assistents. Productores, distribuïdores i empreses de serveis seran presents amb els seus projectes.

Entre els projectes destaquen Each of us, miniserie produïda per Alhena Production i que acaba de rebre un ajut de Media al desenvolupament de 50.000€. La productora BTF Media (Break the Format) presenta al mercat el projecte de la sèrie de Maradona, La mano de dios, que ja compta amb la col·laboració de Amazon Prime Video.

La jove productora Limmat Films va consolidant la seva presència al mercat i aquesta edició busquen finançament per el projecte Faraó, co-escrita juntament amb l'egiptòleg Joann Fletcher. Després de l'èxit de La Catedral del MarDiagonal Televisió presenta una nova sèrie de 10 capítols, Matadero. Un thriller Ibéricoles ventes de la qual corren a càrrec de Atresmedia i Endemol Shine

Teresa Enrich, productora executiva de Link-up Media, viatja en busca de finaçament per el projecte Barcelona (8x50') una sèrie basada en uns esdeveniments succeïts l'any 1918 coneguts com 'La Revolució de les dones'.

Enguany La Xarxa de Televisions Locals estrena estand propi al mercat (R7.A11) i juntament amb la productora Massa d'Or presenten la TV Movie La vida sense la Sara Amat dirigida per Laura Jou. Brutal Media continua amb les ventes de la seva existosa docusèrie This is Art (24x52'), una sèrie sobre l'art a través de les emocions que ja ha estat venuda a molts territoris.

TV3 - Televisió de Catalunya compta com sempre amb el seu propi espai dins l'estand de Catalan Films & TV (R7.F25) i porta un gran catàleg de produccions. Entre elles la sèrie dels migdies Com si fos ahir i l'existosa Bienvenidos a la familia, venuda a Netflix i de la qual Filmax, que també porta les vendes internacionals al mercat, ja està produïnt la segona temporada.

El MIPCOM està precedit pel MIPJunior, esdeveniment enfocat a contingut infantil i juvenil. És per això que la presència de productes d'animació també és molt alta durant el MIPCOM. 

També amb un espai propi dins de l'estand de Catalan Films & TV, trobem Motion Pictures Entertainment, que gestiona un gran catàleg de producció pròpia o de distribució. Destaquen per aquesta edició MyaGO una sèrie pre-escolar coproduïda amb TVE - Televisión Española

Imira Entertainment ocupa el tercer minibooth de l'estand. També dedicada a la producció i a la distribució, continuen amb la producció de la comèdia Mondo Yan, dirigida a públic de 6 a 12 anys, i a la qual el passat juliol s'hi van sumar Toonz, Teleagael i TV3-Televisió de Catalunya.

Mago Prodcution torna al mercat amb un el projecte Polinopolis després d’haver rebut l’ajut al desenvolupament de l’ICEC i Peekaboo Animation segueix amb la producció de Mironins, tancant noves participacions a cada mercat.

Crayons, let’s play! de l’estudi germano-català B-water animation també serà present a la fira, com, Tomavision, amb Bradley & Bee, una coproducció amb el Regne Unit i India, per a preescolars de 3 a 6 anys.

Roger Torras de WKND, presenta Pequeña y Grande un projecte basat en l’exitosa col·lecció de llibres d'Isabel Sánchez, després de passar pel Cartoon Forum de Tolouse.

Planeta Junior (R7.D19) continua amb les ventes de Gormiti produïda també per l’estudi català Kotoc i la distribuïdora de nova creació Toot Toot Kids s’encarregarà de les ventes de ¡Este cuento no se ha acabado!.

La llista d’empreses assistents la conformen les productores BCN Visiona TV, Goroka Contents, Lavinia Group, Mediapro, Minoria Absoluta, Newco Audiovisual, Reset TV, Steinweg Emotion Pictures, The Big Story Films i Youplanet Pictures. Les distribuïdores i agents de ventes Adrenalyn Media, Adso Films, Art Mood Entertainment, Cesca Films, Codigo Entertainment, Corbi Media, Devised Coproduction And Distribution, Funwood Iberica, Indigenius, Luk Internacional, Selectavision, TVup Media Television, Vodity i Ypsilon Films. I les empreses de serveis Audioprojects, Trafalgar 13 i Immfly. També hi haurà presència de la Federació de productores PROA (Productors Audiovisuals Federats).

La Catalunya Film Commission també serà present al mercat per atendre les consultes de totes aquelles empreses internacionals que vulguin rodar a territori català.

Mercats

França - Cannes

15/10/2018 - 18/10/2018

Sector: Animació, Documentals, Ficció, Televisió, Videojoc

França - Cannes

13/10/2018 - 14/10/2018

Sector: Animació, Ficció, Curtmetratges, Televisió

Busques una Notícia?