Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

La indústria audiovisual catalana al MIPTV 2012

En mercats

Més de trenta companyies catalanes de producció per a televisió i noves plataformes hi seran presents

Consulta el Line-up MIPTV 2012 de Catalan Films & Tv

 

El MIPTV ,  mercat de  continguts per televisió i noves pantalles tecnològiques, que enguany es celebrarà de l’1 al 4 d'abril a Cannes, és l’aparador idoni per presentar nous productes així com per obrir noves oportunitats de negoci.

En el marc del mercat, tindran lloc tres esdeveniments paral.lels com són el MipDoc,  on compradors, venedors, productors i comissioning editors de documental es donen cita per descobrir nous continguts i ampliar xarxes. El Mip Formats, una sèrie de conferències i pitchings sobre nou formats i el Mipcube, laboratori sobre el futur de la televisió.
Més de trenta companyies catalanes de producció per a televisió i noves plataformes, així com distribució i serveis audiovisuals, hi seran presents amb els seus productes. Com en els darrers anys, Catalan Films & TV, comptarà  amb dos estands: R.32.25 i R.34.13 al Riviera del Palais des Festivals, acollint les companyies de l’audiovisual català i donant suport a la marca Catalan Cartoons que agrupa a les companyies d’animació catalanes

 

Mercats

França - Cannes

01/04/2012 - 04/04/2012

Sector: Televisió

Busques una Notícia?