Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Oberta la convocatòria a la línia de subvencions a projectes d’internacionalització d'empreses audiovisuals

En mercats

Del 12 de juny a l'1 de juliol del 2020 per a les accions incloses al projecte d'internacionalització que es realitzin entre l'1 de novembre del 2019 i el 30 de juny del 2020.

L’ICEC ha obert la convocatòria de la linia de subvencions a projectes d’internacionalització d'empreses audiovisuals dirigit a les empreses audiovisuals que contribueixin a la comercialització de la producció audiovisual.

Poden optar a aquestes subvencions les empreses de producció o distribució audiovisual independents que estiguin inscrites al Registre d'empreses audiovisuals de Catalunya o al Registre administratiu d'empreses cinematogràfiques i audiovisuals gestionat per l'Institut de la Cinematografia i de les Arts Audiovisuals (ICAA) o les d'un estat membre de la Unió Europea o associat a l'Espai Econòmic Europeu i amb establiment operatiu a l'Estat espanyol.

Enguany l'ajut s'ha adapatat a les circumstàncies causades per la pandèmia mundial i s'han introduït alguns canvis:

  • Hi haurà dues convocatòries:
    • Del 12 de juny a l'1 de juliol ambdós inclosos per a les accions que es realitzin entre l'1 de novembre del 2019 i el 30 de juny del 2020.
    • De l'1 al 15 d'octubre ambdós inclosos per a les accions que es realitzin entre l'1 de juliol i el 31 de desembre del 2020.
  • S'ha ajusta la dotació a 60.000€, 30.000 per a cadascuna de les convocatòries.
  • Es suprimeixen el llistat de mercats subvencionables i ara tota aquella despesa feta en mercats fora de Catalunya és elegible. 
  • S’inclou com a despesa justificable els costos de contractació de screenings de mercat. 

Bases

En el següent enllaç trobareu tota la informació i documentació i podreu tramitar la subvenció.

Per consultes de tramitació telemàtica de sol·licituds us podeu dirigir a l'UNITAT DE GESTIÓ AJUTS, Tel.  93.554.78.53, www.gencat/cat/cultura/icec. Persona de contacte: Àfrica Escudero.

Per consultes tècniques de projectes us podeu dirigir a CATALAN FILMS & TV, Tel. 93.552.49.40, www.catalanfilms.cat. Persones de contacte: Mar Medir, Patricia Bonet i Joan Ruiz

 

 

 

 

 

Mercats

Catalunya - Barcelona

16/03/2021 - 16/03/2021

Sector: Animació, Tecnologia, Documentals, Ficció, Curtmetratges, Televisió

Notícies relacionades
Busques una Notícia?