Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Èxit de prevendes internacionals del controvertit film 'Diario de una ninfómana'

En postproducció

Mentre enfronta la darrera fase de postproducció, la pel·lícula de Christian Molina ja ha estat adquirida a Alemanya, Àustria, Suïssa, Itàlia, Escandinàvia (Noruega, Suècia, Finlàndia), Portugal, Grècia, Mèxic, Veneçuela, Perú, Bolívia, Equador, CIS (països de l'antiga Unió Soviètica) i Polònia.

El film és l'adaptació a la gran pantalla de la polèmica novel·la de Valérie Tasso. El relat explica les vivències d'una dona francesa, de bona família, llicenciada en direcció d'empreses, que es dedica a acumular aventures sexuals amb personatges de tot tipus. De fet, el llibre supervendes va catapultar Tasso com a musa literària de l'alliberament sexual.

En la seva versió cinematogràfica, la trama està interpretada per Belén Fabra i Leonardo Sbaraglia, junt amb Llum Barrera, Geraldine Chaplin, Ángela Molina, Antonio Garrido i Pedro Gutiérrez, entre d'altres. Els productors van organitzar càstings multitudinaris en les principals ciutats espanyoles cercant les millors actrius per abordar un guió tan peculiar. "No busquem el meu alter ego, algú semblant físicament a mi o que pensi igual que jo respecte al sexe i la prostitució. Ni tan sols que hagi viscut experiències semblants a les meves. És impossible perquè només hi ha una Valérie Tasso, i aquesta sóc jo. Encara que soni molt altisonant", va declarar l'autora, que ha treballat intensament durant tot el procés al costat del realitzador Molina (Rojo sangre) i la guionista Cuca Canals (Jamón, jamón, Huevos de oro).

Diario de una ninfómanaDe Christina MolinaProducció: Filmax International, Canónigo Filmshttp://www.filmax.com/

Busques una Notícia?