Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

La productora catalana Alta Realitat endega la seva coproducció amb Noruega

En rodatge

The frost suposa el debut en la direcció cinematogràfica de Ferran Audí. La cinta és un drama psicològic inspirat en l'obra El petit Eyolf d'Henrik Ibsen. La pel·lícula compta amb un repartiment internacional en què destaca l'actriu Bibi Andersson (Persona, El Séptimo Sello), una de les muses d'Ingmar Bergman i Ulrich Thomsen (Celebración i guanyador de la Conxa de plata per Hermanos). Dins del repartiment espanyol es troba Aitana Sánchez-Gijón (La carta esférica, Oviedo Express, Volavérunt) i Tristán Ulloa (Mataharis, Lucía y el sexo, Volverás).

El rodatge de The frost s'inicia a finals del mes de març i té una durada prevista de set setmanes. Les localitzacions de la cinta duran a l'equip al fiord noruec Geiranger (patrimoni de la humanitat per la Unesco), la ciutat d'Alesund, Catalunya i el Principat d'Astúries.

La cinta narra com, després de la mort accidental del seu fill Eyolf, Rita i Alfred pateixen uns remordiments tan devastadors, que els duen a una lluita per la mútua destrucció. El seu sentiment de culpa els obliga a reconèixer que han estat tan obsessionats per les seves petites necessitats egoistes, que havien oblidat estimar el seu fill. A mida que s'adonen d'aquesta realitat, els seus dimonis interns s'alliberen torturant-los i perseguint-los per un camí que tant els pot dur cap a la reconciliació com condemnar-los per sempre.

El film es rodarà en anglès i és una coproducció entre l'empresa catalana Alta Realitat i la noruega Frost Media, a més de comptar amb el suport de Televisió de Catalunya i l'Institut Català de les Indústries Culturals.

The frostDe Ferran AudíProducció: Alta Realitat, Frost Mediahttp://www.altarealitat.com/

Busques una Notícia?