Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Jornada sobre la Indústria Audiovisual de Hong Kong i Filmart 2008 (17-20 de març)

Jornada

Catalan Films & Tv, la Cambra de Comerç de Barcelona, el Hong Kong Trade Development Council (HKTDC) i l'Oficina Comercial de Hong Kong organitzen, el proper dimarts 17 de juliol, un jornada sobre el sector audiovisual de Hong Kong.

Hong Kong s'ha convertit en els darrers anys en un hub important per a la indústria de l'entreteniment d'Àsia i un punt de trobada imprescindible per a les companyies del sector de països com Japó, Corea, Tailandia i Xina continental, entre d'altres. Amb el suport de la indústria audiovisual de tot el món, Filmart s'ha posicionat com una plataforma de negocis vital al sector del cinema, la televisió i multimèdia d'Àsia. La passada edició de Filmart va atreure un gran nombre de companyies internacionals, amb 453 expositors i més de 4.000 visitants de tot el món. Cal destacar la presència d'empreses provinents d'Irlanda, Israel, Polònia, França, Gran Bretanya i els Estats Units.

Tots aquells que estiueu interessats en assistir a la jornada, cal que confirmeu assistència al telèfon 93 2360930 o per correu electrònic.  En la documentació adjunta trobareu el programa de la sessió.

Dimarts 17 de juliol de 2007 a les 12:00 hores sala Samarcanda de Casa Àsia (Avda. Diagonal, 373)

Mercats

Hong Kong - Hong Kong

20/03/2007 - 23/03/2007

Sector: Tecnologia, Documentals, Ficció, Curtmetratges, Televisió

Busques una Notícia?