Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Coproduction Meetings & Talent Campus en el marc del Sitges, Festival de Cinema de Catalunya

Jornada

Els dies 4 i 5 d'octubre, coincidint amb l'obertura del Festival de Cinema de Catalunya a Sitges, Catalan Films & Tv organitza unes trobades de coproducció i un talent campus, aprofitant la plataforma de 28 regions que composen l'associació europea de Cine Regio, de la qual n'és part.

Aquests dies es donaran cita quatre perfils diferents (institucions, productors, nous directors i inversors -distribuïdors o televisions), que durant dues jornades compartiran projectes, experiències i noves visions amb la finalitat de fomentar les coproduccions internacionals i donar suport al nou talent europeu, representat, en aquesta ocasió, en la figura de nous directors.

Més de 71 participants de la resta d'Europa ja s'han inscrit. Per la part catalana, 15 projectes han estat presentats, gràcies a la col·laboració amb les associacions de productors (BA - PAC - APIC) i 8 nous directors, escollits per les escoles i universitats del nostre país (Blanquerna, CECC, Pompeu Fabra i Escac). S'espera comptar amb la presència d' entre 130 i 140 professionals del sector en les diferents trobades i presentacions que Catalan Films & TV està coordinant.

Amb la col·laboració de l'Institut Català de les Indústries Culturals (ICIC) i de la Barcelona-Catalunya Film Commission, també es comptarà amb dues taules rodones esponsoritzades per la revista Variety. La del dia 4 versarà sobre Exemples financers de coproduccions europees (European Financial Case studies) amb petits i mitjans pressupostos, i la del dia 5 sobre el Nou talent europeu.

Festivals
Busques una Notícia?