Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

La indústria audiovisual catalana a Ventana sur

La indústria a...

El mercat de Ventana Sur (30 novembre-4 desembre), considerat un dels més importants de contingut audiovisuals d'Amèrica Llatina, i cita clau per a distribuïdors i compradors de la indústria internacional, es presenta enguany en un format online a causa de la crisi sanitària. Organitzat per l'Instituto nacional de Cine y Artes Audiovisuales (INCAA) i el Marché du Film-Festival de Cannes, el mercat és una oportunitat per a la promoció de la coproducció, finançament, i distribució internacional de continguts llatinoamericans de tots els formats i gèneres (ficció, documentals i animació). A banda de les projeccions de mercat, la fira compta amb diferents seccions com Primer corte, Copia final, Blood Window, Animation!, Proyecta o Incubadora que organitzen diferents activitats de networking i presentació de projectes. 

Catalan Films & TV hi serà present amb un pavelló virtual que servirà per visibilitzar la indústria catalana i les seves institucions. Estaran representades les més de 30 empreses catalanes acreditades entre els quals trobem productors, distribuïdors, agents de vendes i festivals, i serà l'aparador de les produccions catalanes que es projectaran al mercat i de la producció que es troba en desenvolupament, producció i postproducció.

11 produccions catalanes es projectaran als screenings de mercat dirigits a compradors i distribuïdors internacionals:

 • Baby, de Juanma Bajo Ulloa (La Charito Films, Fragil Zinema)
 • Cadáver exquisito, de Lucía Vassallo (Intropía Media, Pensilvania Films)
 • Josep, d'Aurel (Les Films d'Ici, Imagic)
 • Uno para todos, de David Ilundain (Fasten Films, Inicia Films, A Contracorriente Films, Bolo Audiovisual)
 • Las niñas, de Pilar Palomero (Inicia Films, BTeam Prods)
 • La vampira de Barcelona, de Lluís Danés (Brutal Media, Televisió de Catalunya, Filmax)
 • Las consecuencias, de Claudia Pinto (Erase una vez Films)
 • La maldición del guapo, de Beda Docampo (Arcadia Motion Pictures, Cados Producciones AIE, Dammed Bello, Zarlek Producciones)
 • L'Ofrena, de Ventura Durall (Nanouk Films, Bord Cadre Films, Fasten Films, Suica Films)
 • Sentimental, de Cesc gay (Imposible Films, Sentimentalfilm AIE)
 • El año del descubrimiento, de Luís López Carrasco (LaCima Producciones S.L., Alina Film, Magnetica Creative Lab, Cromagnon Producciones 

A més, el tercer llargmetratge de la directora Meritxell Colell, Dúo (Polar Star Films, Paraiso Production, Pensilvania Films,Manufactura de películas) participarà a l'Ibermedia Speed Meeting Session, una iniciativa co-organitzada per ICAA que té com objectiu promocionar una selecció de 7 projectes  que participen al programa.

Destaquem també la participació del Festival de Sitges en el mercat. La directora de la Fundació Sitges, Mònica Garcia i Massagué, formarà part del jurat del Blood Window LAB, activitat de la secció Blood Window que s'especialitza en projectes de cinema de gènere fantàstic. El festival atorgarà un premi que consisteix en la participació del projecte seleccionat a la propera edició del programa d'indústria Sitges Pitchbox 2021. A més, el director artístic Ángel Sala, intervindrà a la taula rodona de trobada entre especialistes de diferents festivals. 

Finalment, les empreses catalanes amb projectes d'animació com Mr. Miyagi Films, Cornelius Films, Wknd o Mago Production, participaran a les activitats de networking d'Animation!, l'espai exclusiu per al sector de l'animació que té per objectiu obrir camins de col.laboració i aliances estratègiques. A més, WEIRD Market, Animation! i ICAA presenten 6 projectes d'animació en l'activitat New Spanish Animation! Showcase entre els quals es troba el llargmetratge d'animacio en fase de desenvolupament Hanna i els monstres, de Lorena Ares (Doce Entertainment).

 

Mercats

Argentina - Buenos Aires

30/11/2020 - 04/12/2020

Sector: Animació, Ficció

Busques una Notícia?