Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Catalan Films & TV i la Cambra de Comerç de Barcelona organitzen un pont audiovisual a Hong Kong

La missió comercial, que s'emmarca dins d’un dels esdeveniments més destacats del sector, el Hong Kong International Film & TV Market (FILMART), compta amb la col·laboració del Hong Kong Trade Development Council per tal d’elaborar agendes individualitzades de contactes empresarials amb representants de cada regió. Igualment, s’han previst una sèrie d’activitats i visites institucionals que permetin conèixer el sistema de producció, broadcasting i distribució en el país.

El pont s’inscriu dins d’una àrea de recerca de nous mercats i foment de la coproducció endegada per Catalan Films & TV des del 2005. Així, a més de Hong Kong, està previst dur a terme un altre pont audiovisual invers amb França al mes de juny i, pocs mesos després, organitzar una segona edició del pont amb Los Angeles al voltant de l’American Film Market (l’any passat aquesta missió comercial també va comptar amb el suport de la Cambra de Comerç i el COPCA).

Els ponts comercials constitueixen una de les accions més efectives dins del pla d’actuació del consorci català, ja que, segons la directora Àngela Bosch, “es persegueix la internacionalització de les indústries audiovisuals catalanes, alhora que s’aconsegueix obrir portes a diferents realitats que ens envolten, mitjançant la coproducció, la difusió i la distribució del producte audiovisual català”.

Mercats

Hong Kong - Hong Kong

20/03/2007 - 23/03/2007

Sector: Tecnologia, Documentals, Ficció, Curtmetratges, Televisió

Estats Units - Los Angeles

31/10/2007 - 07/11/2007

Sector: Documentals, Ficció, Curtmetratges

Busques una Notícia?