Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

II Pont Audiovisual a Los Angeles

Trobada

La Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona i Catalan Films & Tv, amb la col·laboració del COPCA Los Angeles, organitzen el II Pont Audiovisual a Los Angeles del 28 d'octubre al 2 de novembre de 2007, coincidint amb la celebració del American Film Market (AFM, Santa Mònica, del 31 d'octubre al 7 de novembre)

Amb aquesta acció es persegueixen quatre objectius:

  • Analitzar les oportunitats, tendències i factors competitius de l'Estat de Califòrnia en el sector audiovisual, a l'avantguarda mundial.
  • Contribuir a la internacionalització de les empreses audiovisuals catalanes, ajudant-les a establir relacions comercials i empresarials amb empreses nord-americanes.
  • Compartir experiències i projectar el nostre entorn econòmic i social.
  • Sectors: empreses del sector audiovisual, en el sentit més ampli.

A Los Angeles, hi haurà un programa comú amb seminaris, visites, un programa específic sectorial i sessions de networking. En col·laboració amb el COPCA Los Angeles, es prepararà una agenda individualitzada de contactes empresarials per a cada empresa participant que ho desitgi, d'acord amb els requeriments que se'ns facin arribar en el full d'inscripció (el podeu demanar al Servei de Promoció Internacional).

Més informació sobre la inscripció.

Presentació de Variety

John Hopewell, Corresponsal a Espanya i Portugal de la revista VARIETY, vindrà a Barcelona el proper divendres 13 de juliol per explicar tots els atractius i secrets del sector audiovisual a Los Angeles: de 13.00-14.30 a la Cambra de Comerç de Barcelona, Avda. Diagonal 452. Durant la presentació, s'explicarà també en què consistirà el Pont (agenda, AFM, etc..). Cal confirmar l'assistència al telèfon 93-416 95 80.

Mercats

Estats Units - Los Angeles

31/10/2007 - 07/11/2007

Sector: Documentals, Ficció, Curtmetratges

Busques una Notícia?