Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

III Crossroads Co-production Forum

Trobada

La trobada se celebrarà els dies 19, 20 i 21 de novembre en el marc del 48è Thessaloniki International Film Festival (TIFF, del 16 al 25 de novembre del 2007).

Crossroads va debutar amb èxit a Tesalònica l'any 2005 on va reunir una selecció de projectes amb un grup d'experts i compradors de relleu. Ara, els productors i cineastes que comptin amb un projecte tindran l'oportunitat de conèixer, tant formalment com informal, una sèrie de representants de la indústria cinematogràfica d'Europa i els Estats Units. Durant els tres dies que dura l'esdeveniment, productors mediterranis i balcànics tindran l'ocasió de compondre una nova xarxa dels agents financers, coproductors i professionals més importants de la indústria. Així, els participants també gaudiran de l'oportunitat d'abordar altres iniciatives destacades entorn al TIFF's Industry Center: el Balkan Script Development Fund and Agora (mercat del TIFF).

Entre les companyies que assistiran al Crossroads es troben Zentropa Production, BBC Films, ZDF, Scalpel Films, Bavaria Film International, Pandora Film, Wild Bunch, Amour Fou, Beiond Films, Capitol Films, Hanwai Films i moltes altres.

Les activitats previstes per aquestes tres dies són trobades, taules rodones i fòrums. Cal dir que la base del programa és una sèrie de reunions individuals entre els productors i els socis potencials.

Festivals

Grècia - Tesalònica

16/11/2007 - 25/11/2007

Busques una Notícia?