El projecte de gastronomia poètica Cultibar va néixer a Barcelona l'any 2012 de la ment de David Salvador, Jordi Busquets i Víctor Solsona, un periodista, un publicista i un economista amants de compartir. El van iniciar mitjançant un blog de posts redactats que a poc a poc van anar virant per apostar per projectes videogràfics amb la mateixa finalitat: parlar de bars.
El 2014 publiquen “La tapa de Barcelona”, un documental sobre l'origen de l'única tapa amb segell barceloní: la bomba de la Barceloneta; el 2016, “Últimos bares con Teresa”, on visiten alguns dels bars que surten a la novel·la “Últimes tardes amb Teresa” de Juan Marsé per mostrar l'evolució de la ciutat en els últims 50 anys, i el 2019, “Il pelo miraculoso di Maradona”, un documental sobre el bar de Nàpols que guarda un pèl de l'astre argentí.
Ara, el 2022, acaben de publicar “BarMad. Les 7 diferencias”, un documental que compara la cultura del bar a Barcelona i Madrid i que ha estat seleccionat en el Festival de Málaga. Un pas més en la seva voluntat per radiografiar la cultura del bar, un pas més per continuar parlant de bars.
Sector: | Productora |
President: | David Salvador Ibarz |
Contacte: | David Salvador Ibarz |
Adreça: |
Travessera de Dalt, 94, 6-2 08024 Barcelona
Barcelona, Espanya |
![]() |
+ 34 627 899 016 / |
![]() |
salvadoribarz@gmail.com |
![]() |
https://cultibar.es/ |
Contacte producció: |
Jordi Busquets Albalate
busquets.jordi@gmail.com |
Contacte comunicació: |
David Salvador Ibarz
salvadoribarz@gmail.com |
Contacte distribució: |
Jordi Busquets Albalate
busquets.jordi@gmail.com |