Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Gadea

Llargmetratge, Llargmetratge, Curtmetratge

GADEA és una plataforma creativa multidisciplinar amb seu a Barcelona amb projecció internacional.

La nostra missió és enriquir i produir històries creatives i innovadores que generin empremta i donin sentit als nostres temps. 

Gadea Films va estrenar producció amb S’HIVERN, curtmetratge documental col·laboratiu del realitzador català Pau Pericas. 

Aquest Novembre estrenem LA MAMI a la competició oficial del festival IDFA 2019. Dirigit per la guardonada directora Laura Herrero (EL REMOLINO, Premi al Millor Documental a Documenta Madrid 2017, Millor Documental a EcoZine 2017) i amb producció majoritaria mexicana amb la veterana productora mexicana Laura Imperiale (LA PERDICIÓN DE LOS HOMBRES, Arturo Ripstein, 2000, coproducción México-España, Festival de San Sebastián – Concha de Plata, ASÍ ÉS LA VIDA, Arturo Ripstein, 1999, coproducción México-España Festival de Cannes - Una cierta mirada, entre otras) LA MAMI serà distribuida per l’agent de ventas documental pioner a nivell global DOGWOOF

Gadea Films va ser seleccionada i convidada per l’ICAA com a representat del cinema espanyol al prestigiós programa Match Me! del de Locarno 2019. Allà va poder compartir tota la seva cartera de projectes multidisciplinars a instituts de cinema i commissioning editors d’arreu del món. 

ESTIMADA SARA és el primer llargmetratge documental com a productor líder del projecte. Dirigit per la Patricia Franquesa, i co-produït per Noruega a càrrec d’en Kristian Mosvold i l’Allice Tillet. La pel·lícula ha participat a Docs in Thessaloniki (EDN, 2016) i al Docs Barcelona Industry (2016). Ha rebut l’ajuda per artistes Cultiva Ekspress al desenvolupament d’idees capdavanteres a nivell de forma i contingut. El 2018 vam rebre una ajuda de l’ICEC a desenvolupament de projecte que ens ha ajudat a tirar cap a la producció. 

CAPUTXINS és la història narrada de primera mà del realitzador Pau Pericas, amb qui ens adentrem a la comunitat dels Caputxins de Sarrià. Projecte en desenvolupament amb suport de la distribuidora italiana TVCO, que ja està interesada en els drets de la pel·lícula. Consideren que té un bon mercat internacional.

MESTRAL és una conversa íntima de la cineasta Cordelia Alegre, a través de records i interaccions familiars a una mudança d’una casa d’estiu que ja no es poden permetre. Projecte curtmetratge de ficció en desenvolupament participant del Mentoring Projects de l’Alternativa i al curs de Dones Visuals

OLE MI COÑO! és la història de com la directora Patricia Franquesa és víctima d’un ransomware - després del robatori del seu ordinador, deriva a una trama de xantatge digital amb una banda de hackers. Un thriller documental on la narrativa serà digital, només farem servir elements que puguin ser hackejables, com a reivindicació de les conseqüències que això pot tenir en males mans. Projecte en desenvolupament. 

Aquest octubre de 2019, l’ICEC ha concedit l’ajuda a Gadea per internacionalització d’empreses audiovisuals amb una proposta estratègica que engloba tot el món per poder expandir audiències, diàlegs i mercats.

Sector: Productora
President: Patricia Franquesa / Laia Zanon
Contacte: Patricia Franquesa Ruiz
Adreça: Rossend Arus, 31, 2n 08014 Barcelona
Barcelona, Catalunya
+34 633 971 779 /
info@gadeafilms.com
http://gadeafilms.com/ca
Contacte producció: Patricia Franquesa
info@gadeafilms.com
Contacte comunicació: Patricia Franquesa Ruiz
patricia@gadeafilms.com
Contacte distribució: Patricia Franquesa
patricia@gadeafilms.com
Produccions a les que ha participat

2022 / Patricia Franquesa

2021 / Patricia Franquesa

2020 / Cordelia Alegre

2019 / Laura Herrero Garvín

2018 / Pau Pericas