Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Minded Factory

Curtmetratge

Amb seu a Espanya, Suècia i Colòmbia, és una productora creativa, especialitzada en llargmetratges, sèries per a plataformes digitals i televisió, documentals, comercials i vídeos musicals. Oferim la creació, producció i finalització de qualsevol mena de projecte, ens involucrem des del desenvolupament i la preproducció fins a la postproducció.

«En resum, des del guió fins al producte final llest per ser llançat».

Des de la seva fundació el 2008, Minded Factory ha realitzat nombroses produccions cinematogràfiques i publicitàries al voltant del món, col·laborant amb empreses de producció, agències, marques i artistes líders en el mercat audiovisual.

El nostre equip d'avantguarda inclou Directors i Directors de fotografia de diferents nacionalitats, que apliquen la seva visió única a cada projecte, de manera que també han guanyat fama i gran reconeixement en la indústria.
 
El nostre equip també inclou productors executius, productors creatius, productors delegats, directors d'art i directors creatius, així com escriptors, editors, coloristes, 3D, FX, VFX, cineastes de 360 °, fotògrafs, programadors, dissenyadors i especialistes en mercats globals.

«La nostra passió és per les grans idees, bellament executades, que atreguin les audiències independentment de la plataforma, el dispositiu o el lloc».

Sector: Productora
President: David Barrera
Contacte: Johanna Horn
Adreça: C/ Pere IV 78-84, 5-4 08018 Barcelona
Barcelona, Espanya
+34 933 090 778 /
barcelona@mindedfactory.com
www.mindedfactory.com
Contacte producció: Johanna Horn
johanna@mindedfactory.com
Contacte comunicació: Minded Factory
barcelona@mindedfactory.com
Produccions a les que ha participat

2014 / David Barrera