Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Rita&Luca Films

Rita & Luca Films és una distribuïdora de cinema per a nens i nenes que proposa una acurada selecció de pel·lícules amb encant, tendres i divertides per a volar amb la imaginació. Programes de curts sota un mateix fil temàtic i llargmetratges de qualitat artística i pedagògica són els nostres trets d’identitat.

A Rita & Luca Films creiem en un cinema que meravelli als nens, que els faci créixer, que els diverteixi i els tracti com a éssers intel·ligents, imaginatius i crítics. Des de l’excel·lència artística, la voluntat educativa i el sentit de l’entreteniment.

Darrere del projecte Rita & Luca Films es troba MODIband, una entitat cultural amb 15 anys d’història que ha impulsat i produït esdeveniments de reconegut prestigi a nivell de difusió cinematogràfica com són Sala Montjuïc i Mi Primer Festival. Treballa habitualment amb institucions culturals com la Filmoteca de Catalunya i la Fundació La Caixa per a la gestió i programació de cicles de cinema per a nens. MODIband és una garantia de qualitat de continguts, cura del target i encert en la comunicació dirigida al públic familiar. Per a aquest projecte a més compta amb el suport de VER CINE, empresa de distribució, assessoria i consultoria audiovisual amb un extens bagatge en el sector audiovisual i amb un profund coneixement de la indústria a nivell nacional.

Curtmetratges i pel·lícules amb encant per a nens i nenes de 2 a 12 anys.
Per a volar amb la imaginació, viatjar a altres mons, divertir-se amb històries curioses, deixar-se enlluernar.

Sector: Distribuidora
President: Mireia Manén
Contacte: Nathalie Modigliani
Adreça: c/ Manacor , 28 , 2n 1a 08023 Barcelona
Barcelona, Catalunya
+34 933 023 553 /
info@ritalucafilms.com
www.ritalucafilms.com