Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Ypsilon Films

Llargmetratge

TELEVISIÓ

YPSILON FILMS, amb seu a Barcelona, es una empresa líder en la distribució de programes i gestió de propietats que adquireix i posiciona marques internacionals i programes d’éxit en col·laboració amb reconegudes productores i empreses de distribució internacionals per l’explotació dels drets de Televisió, VOD i Merchandising a Espanya així com per la venda de programes que ja tenen una amplia trajectòria a la televisió i a les llicències dintre dels seus mercats locals per a la seva explotació en territoris d’Europa, Israel, Orient Mitjà i Asia. Ypsilon ofereix marques internacionals d’animació, pel·lículas i programes concurs per una audiència juvenil i familiar, així com tambè documentals guardonats, i pel·lícules dramàtiques i d’acció.

MERCHANDISING i GESTIÓ DE MARQUES
Ypsilon opera a Espanya com agent de merchandising per séries d’animació en coordinació amb els productors a través d’un pla de negoci a llarg termini. La companyia desenvolupa la seva activitat com a pont entre els socis internacionals i les televisions locals aportant a la propietat el millor slot possible i desenvolupant campanyes a llarg termini pel merchandising i l’editorial i l’explotació de la marca en diferents plataformes en col·laboració amb els productors i llicenciataris.

FINANCIACIÓ
Ypsilon també opera amb el grup MULTITRADE ANIBROS S.A. El principal objetiu d’aquesta societat es cofinançar pel·lícules internacionals per a cinema i séries d’animació per a televisió. L’associació de Multitrade e Ypsilon aporta capital financer i actua com a productor executiu, com en la pel·lícula de Michael Winterbottom “The Face of an Angel” amb BBC Films i Revolution Films protagonitzada per Kate Beckinsale (Pearl Harbor, Aviator, Van Helsing, Underworld, Total Recall, entre d’altres), Cara Delevingne (Ciudades de Papel, Suicide Squad), Daniel Brühl (El últimato de Bourne, Malditos Bastardos, nominat als premis Golden Globe com a Millor actor de repartiment per la pel·lícula Rush (nominada alhora com millor drama al mateix certamen), i nominat tambè al premi Screen Actors Guild per la seva interpretació com Actor de Repartiment a Rush.

Roberto Mitrani es co-fundador d’Ypsilon Films. Poseix una trajectòria de més de 25 anys d’experiència en l’indústria de l’entreteniment amb una dilatada trajectòria comercial en distribució, coproduccions, acords d’inversió en projectes i venda amb Universal Cartoon Studios, Southern Star, Viacom, Turner, The Walt Disney Company i BBC Films entre d’altres.


 

Sector: Productora
President: Roberto Mitrani
Contacte: Roberto Mitrani
Adreça: Edifici Plató, carrer Plató 6, 2n 3a 08021 Barcelona
Barcelona, Catalunya
+34 932 005 470 /
eortega@ypsilonfilms.com
www.ypsilonfilms.com/
Contacte producció: Roberto Mitrani
rmitrani@ypsilonfilms.com
Produccions a les que ha participat

2015 / Michael Winterbottom