Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Estrenada

productores

Carrer Carme Karr, 13B
08034 Barcelona, Catalunya

Contacte Fina Torrente

+34 932 289 191
fax: +34 933 251 982

+ informació

Distribuïdora nacional

C/Julio Palacios, 24A, 6º1ª
28029 Madrid, Espanya

Contacte

+ informació

detalls de producció

  • Any: 2016

  • Data d'estrena: 11-11-2016

  • Tipuslogia: Ficció - Llargmetratge

  • Gènere: Thriller

  • Públic: +13 anys

  • Durada: 97.00 '

  • Versió original: Anglès , Castellà , Català

  • Format: Color, HD, Digital 5.1,

  • Estat: Estrenada

equip tècnic i artístic

sinopsi

En David, un jove esquizofrènic, ha aparegut mort a la seva banyera de forma terrible. Se sentia perseguit i amenaçat per una presència que era incapaç de definir. El seu psiquiatra, el doctor Friedhoff, conscient dels seus escassos progressos, havia decidit sotmetre'l a una teràpia inusual, poc corrent: fer que ell mateix es gravés en vídeo durant una setmana. Set dies de la seva vida normal, quotidiana, intentant captar aquesta presència mitjançant l'ull fred i objectiu de la càmera. L'objectiu del metge era mostrar-li que tot el que passava era fruit, només, de la seva imaginació, de la seva ment alterada i malalta.

En David havia acceptat el repte i s'havia llançat a una recerca frenètica d'allò que l'estava turmentant. Allò l'havia portat a abandonar la medicació; a endinsar-se en el seu obscur soterrani i en un hospital abandonat; a vigilar i seguir a una jove, fins el punt de segrestar-la, convençut de que ella coneixia els seus secrets i que era la clau de tot el que li estava passant.

Però alguna cosa havia passat i havia mort. Tot apuntava al suïcidi, però alguns detalls difícilment explicables feien sospitar a la jove policia encarregada del cas, que hi havia alguna cosa més del que els estava explicant el psiquiatre. L'interrogatori repassa els últims dies d’en David, guiats per les gravacions de vídeo que el psiquiatra li havia demanat que gravés.

Set dies de la seva vida que revelen misteris obscurs sobre la seva personalitat i el seu passat, interrogants sense resposta enterrats en el subconscient del jove. La policia intentarà fer encaixar les peces a mesura que van aprofundint en el laberint de bogeria, horror i mort, que en David ha teixit a la seva ment. I encara més quan els successos viscuts i registrats per en David amb la seva càmera cada vegada s'allunyen més de la lògica i deixen la porta oberta a tot allò sobrenatural. És aquí on xoquen realitat i ficció, bogeria i raó, per treure a la llum secrets inconfessables.


Festivals

WorldFest-Houston International Film&Video Festival 2016


Estats Units - Houston

08/04/2016 - 17/04/2016

Fantaspoa 2016


01/01/2016 - 31/12/2016Premis