Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

My Preschool Monsters

Acabada

productores

Río Adaja S/N
37185 Salamanca, Espanya

+ informació

Distribuïdora nacional

territoris on s’ha venut

Worldwide

detalls de producció

  • Any: 2014

  • Tipuslogia: Produccions - Videojocs

  • Gènere: Educatiu / Divulgatiu

  • Públic: Pre-School (0-6)

  • Durada: 0.00 '

  • Versió original: Anglès , Castellà , Català

  • Format: Color, Altres, Altres,

  • Estat: Acabada

equip tècnic i artístic

sinopsi

Fes que el teu fill destaqui en les matèries de preescolar

My Preschool Monsters combina el currículum oficial, tecnologia innovadora, elements de motivació i funcionalitats creades especialment per a nens, per oferir als teus fills aquest divertit videojoc d'aprenentatge.

A My Preschool Monsters, tenim una meta, que tots els nens vagin contents a classe i tinguin una actitud positiva cap a l'estudi i l'aprenentatge.

Gràcies al nostre videojoc, els nens adquireixen habilitats d'aprenentatge per si sols, augmentant la confiança en les seves possibilitats, ja que són ells els qui troben la manera de superar els problemes que se'ls presenten.

Addicionalment en adquirir el coneixement jugant, l'aprenentatge es produeix de manera natural i el seu nivell serà major que el dels seus companys de classe, aportant-li la confiança i seguretat necessàries per seguir millorant les seves capacitats d'adquisició de coneixement. En aprendre per sobre del nivell que seria exigit per a la seva edat, seran referents en les seves classes i estarà acostumats a destacar pel que fa a la mitjana, per la qual cosa s'estaran forjant en líders del futur.

L'edat clau per adquirir una bona base de coneixement és en l'etapa preescolar, asseient les bases perquè el teu fill sigui un bon estudiant. My Preschool Monsters consisteix a aprendre de cara al dia de demà: si vols que el teu fill tingui la millor preparació per tenir èxit dins i fora de l'àmbit escolar, l'ús diari de My Preschool Monsters pot marcar la diferència.

A My Preschool Monsters els nens aprendran jugant les matèries necessàries per al seu desenvolupament: grafomotricitat, relacions de mesura (igual/diferent, gran/petit, etc.), els nombres, les formes, lògica, sèries, pictogrames, coneixement d'un mateix (emocions), Ordinal i cardinal, etc.