Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Acabada

productores

Baixada de Gomis, 1
08023 Barcelona, Catalunya

Contacte Cristian Pascual

+ informació

Carrer de Còrsega, 211
08036 Barcelona, Catalunya

+ informació

detalls de producció

  • Any: 2019

  • Tipuslogia: Produccions - Documental

  • Gènere: Musical

  • Durada: 70.00 '

  • Versió original: Castellà

  • Format: Color, 2 K, Digital 5.1,

  • Estat: Acabada

equip tècnic i artístic

sinopsi

La música té la capacitat de transformar l'estat d'ànim ho sentim tots. I no es tracta d'una qüestió personal, ni d'una mera sensació; és científic. Les freqüències musicals tenen un impacte directe en el nostre cervell. La música té aquest poder. 

Sempre que ho necessites, la música et dona a tu el poder. I el més sorprenent és que, més enllà de cançons que et canvien l'estat d'ànim, hi ha cançons que canvien vides. Que revolucionen històries individuals i col·lectives, que t'impregnen, que et connecten, que tenen un poder transformador.

Quan un tros de la lletra queda atrapat en el fons del teu subconscient, quan lletra i melodia causen un xoc en un dia normal, una sacsejada de les bones.

Hi ha vegades que els altaveus de casa teva, els amplificadors del concert o els auriculars del teu reproductor et parlen a tu i només a tu. I t'expliquen alguna cosa que t'electrocuta i que et fa passar a l'acció.

En aquest documental es relaten diferents experiències de vida, totalment desconnectades en el temps i en l'espai però unides mitjançant el poder de la música. Exemplificat a través de diferents veus i testimonis, des de la ciència, l'autoria i la composició, però sobretot a través del públic, l'ésser humà busca respostes a les seves preguntes, així com busca la sortida d'un laberint.

Comprovarem com la música ha estat la clau a la presa de decisions de moltes persones, i com d'una manera inconscient, les harmonies de les bandes sonores de cada individu han influït en les accions dutes a terme per ells mateixos.

L'emoció com a fil conductor, com a codi vital i com a llenguatge. Un missatge desxifrat per diferents receptors buscant respostes a les seves insatisfaccions, mancances, errors i alegries.Festivals