Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.
COVID19

En el següent apartat us volem compartir totes aquelles informacions que estan ara mateix al nostre abast sobre les afectacions del COVID19. Es tracta d'informacions canviants i intentarem mantenir-ho al dia amb tot el què puguem però poden estar subjectes a errors. 

Enllaços

FESTIVALS I MERCATS

MARÇ

ABRIL

 • Festival de Tribeca (15-26 d'abril)- Postposat i reformulat parcialment online
  • Tribeca Immersive, NOW Creators Market, Industry Extranet resource hub, Tribeca X programme, and juried and art awards will all proceed in a virtual capacity. Accredited press and industry will be able to access all five programmes, while the public will be able to view Immersive and Tribeca X content.

 • Instabul Int'l Film Festival (3-14 Abril 202 Postposat). Pendents de noves dates
 • BAFICI - cancel·lat (15 - 26 abril 2020)
 • Crossing Europe Film Festival - cancel·lat (21-26 Abril 2020) però ofereix una versió reduïda online. Ha creat un programa alternatiu sota el nom Crossing Europe 2020-EXTRACTS on VOD que presentarà a l'audiència austríaca, via VOD; deu llargmetratges europeus actuals escollits d'entre les seccions del programa inicial. Es podrà veure La hija de un ladrón de Belén Funes, seleccionat a la secció competició de ficció.
 • Instabul Int'l Film Festival (3-14 Abril 202 Postposat). Pendents de noves dates
 • Visions du Réel - Versió online i canvi de dates (s'ha expandit del 17 d'abril al 2 de maig). L'accés als films serà gratuït i a través del web del festival
 • Moscow International Film Festival (22 a 29 d'abril)- Noves dates 1-8 octubre de 2020
 • HOT DOCS - Postposat (30 abril - 10 de maig 2020)
  • Les activitats d'indústria es faran online
  • El festival ha anunciat la selecció que inclou el documental Sanmao. La núvia del desert d'Ana Pérez i Marta Arribas Ikiru FIlms)
 • Indielisboa (30 d'Abril – 10 Maig 2020)- Postposat.Pendents de noves dates

​​MAIG

JUNY

JULIOL

 • Frontières International Co-Production Market (23-26 de juliol): es transforma en un esdeveniment online
 • New Horizons IFF (23 de juliol a 2 d'agost) - Postposat. Pendents de noves dates
 • Karlovy Vary Film Festival (3-11 juliol). Cancel.lat. Malgrat es cancel.la l'edició d'enguany, l'organització reserva alguns actes com projeccions en cinemes del país i una versió online del KVIFF Eastern Promises Industry Days.
 • Festival Internacional de Cine de Guanjuato (17 al 27 de juliol). Postposat. Noves dates: 18 al 27 de setembre de 2020

AGOST

 • Festival de Locarno (5-15 agost): Cancel.lat. Organitzen LOcarno 2020-For the future of film' amb l'objectiu de donar suport al cinema independent. 

 

ALTRES INICIATIVES

Al web de German Films podeu consultar l'estat de les sales de cinema en els diferents països. 

 

Al web de Screen International també podeu trobar una monitorització de les diferents mesures i canvis en les activitats internacionals. 

 

IDFAEl festival posa a disposició de qualsevol usuari al voltant de 300 documentals online gratuïts si et trobes a Holanda. Fora del país són uns 200 documentals. A més, també pots disfrutar d'aproximadament 500 documentals més per un mòdic preu. 

 

SUNDANCE COLLAB. Ofereix recursos i masterclass online. Consulteu-les aqui: 

 

AMAZON. La plataforma primevideo ofereix contingut infantil gratuït. 

 

CLERMONT -FERRAND. El festival ofereix algunes sessions de curts a través de la plataforma https://www.twitch.tv/. En podeu consultar la programació seguint el link. 

 

SHEFFIELD DOC/FEST. Contingut online de prèvies edicions: films, xerrades i podcast. Ho podeu trobar tot resumit al web del festival. 

 

VOD.LU. La plataforma de Luxemburg a llançat cinema@home.

 

SALA VIRTUAL DE CINE. Un cert número de sales d'exhibició s'ha posat d'acord per a estrenar virtualment els films que s'havien de mostrar aquestes setmanes. Podeu consultar-ne les pròximes estrenes al seu web mateix, així com la llista de sales. 

MESURES DE SUPORT PER AL SECTOR (CATALUNYA)

Amb la intenció de pal·liar i minimitzar al màxim les conseqüències econòmiques que la pandèmia de la COVID-19 pugui deixar en el sector cultural, el Govern de la Generalitat de Catalunya posa en marxa un Pla de rescat amb tota una sèrie de mesures per tal de protegir el teixit cultural i donar-li tot el suport necessari a fi que, un cop finalitzada aquesta crisi sanitària, es pugui reemprendre l’activitat cultural al més aviat possible.

En aquesta pàgina web, un espai viu en actualització constant, hi trobareu informació de les necessitats manifestades per les diferents entitats representatives del sector, així com de les mesures que vagi prenent la Generalitat per donar-hi cobertura. També s’hi incorporaran totes les informacions de les diferents administracions que afectin directament el sector cultural o les mesures de caràcter general més importants que també hi poden incidir. Finalment, hi haurà una secció de dades de seguiment de l’impacte de la crisi en el sector.

També us hem deixat a l'apartat de descàrregues el document amb les 20 mesures de suport al sector cultural.

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha aprovat una convocatòria d'ajuts per a les persones treballadores autònomes, persona física, per a la compensació de pèrdues econòmiques com a conseqüència de la COVID-19. Podeu trobar-ne més informació aqui o descarregar-vos la convocatòria més avall, a l'apartat de descàrregues.