Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Documentals catalans al DocsBarcelona

En festivals

El festival DocsBarcelona, que enguany se celebra del 16 al 27 de maig, ha anunciat els films seleccionats al festival entre els quals hi trobem 14 produccions catalanes. 

Per primera vegada dos títols catalans inauguraran i tancaran el certamen. Petitet de Carles Bosch (Lastor Media), que també participarà a la secció oficial Panorama, serà l'encarregada d'obrir DocsBarcelona, mentre que Sinfonía de Gilbert Arroyo i Andrés Locatelli (Mediapro) clausurarà el festival. 

A la secció oficial Latitud, secció competitiva que agrupa una selecció dels millors documentals de la Península Ibèrica i d’Amèrica Llatina, trobem tres films catalans: Eugenio de Xavier Baig i Jordi Rovira (REC Produccions, Televisió de Catalunya, Televisión Española - TVE), Hayati (My Life) de Liliana Torres i Sofi Escudé (Boogaloo Films, Escándalo Films, Televisió de Catalunya
France Television, Movistar +, Films d'Ici, Al Jazeera, Les Films d'Ici Méditerranée) i Lladres de temps de Cossima Danoritzer (Polar Star Films, Televisió de Catalunya, Yuzu Productions, Arte France). 

Quatre documentals catalans es podran veure a la secció Sessions especialsL'Alguer un pentagrama com un carrer de Roger Cassany, Mies on Scene:Barcelona ens dos actos de Pep Martín, Xavi campreciós i Shootball de Felix Colomer (Forest Film Studio).

A la secció Doc U, dedicada a l’exhibició del talent documental universitari de Catalunya, participen quatre produccions catalanes: Hombreperro de Paula Garcia Rossell (Universitat de Barcelona),  Home (Hogar) de Victor Granados (Universitat de Barcelona), Nobody is Perfect de Beatriz Perez (UPF) i Thanatos d'Axel.D. Sanchez (Escac)

Finalment, a Doc&Teens, la secció per a alumnes d’ESO i Batxillerat del DocsBarcelona, han estat seleccionades El viatge de l'Unai d'Andoni Canela (OHM proyectos de implantación,
Televisió de Catalunya) i Fràgils d'Oriol Gispert, Amanda Sans i Lluís Jené (La lupa produccions, Televisió de Catalunya).

Per altra banda, diversos projectes catalans han estat seleccionat en les activitats d'indústria, un espai on els creadors i productors poden donar a conèixer els projectes documentals a potencials finançadors i distribuïdors.

Interactive Pitch

Speed Meetings 

Rough Cut Screenings

  • Colis Suspect de Sofia Català i Rosa Pérez, produït per Arsomina i La Columna.cat.
  • Operation Globus d'Ariadna Seuba, produït per Rolling Basis Films

Consulta el nostre line up.

Mercats

Catalunya - Barcelona

16/05/2018 - 27/05/2018

Sector: Documentals

Festivals

Catalunya - Barcelona

17/05/2018 - 27/05/2018

Busques una Notícia?