Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

La indústria de l'animació catalana viatja a MIFA, el mercat d'animació del Festival d'Annecy

La indústria a...

El curtmetratge 'El pare ha marxat' competirà a la secció oficial

 

MIFA, Marché International du Film d'Animation que es celebra del 15 al 18 de juny paral.lelament al Festival d'Annecy és una de les cites prinicipals per al sector de l'animació. Enguany l'esdeveniment adopta un format híbrid i Catalan Films comptarà amb un estand a la fira a disposició de la indústria catalana i un espai a la plataforma virtual.

Una delegació de més d'una desena d'empreses catalanes formada per productores, distribuïdores, associacions i festivals assistiran al mercat: Animac, AreavisualBliss, Bol Prod, GoldbeeImagicInicia FilmsMotion PicturesNuts IdeasPlaneta JuniorPROAScared Ghost, Wakefield, WKND i Juan Carlos Concha

Dins la secció de Pitch de MIFA, Partners Pitchings-Best of the CEE Animation Forum 2021, es presentarà el projecte Ibis (Bliss) seleccionat a la darrera edició de l'esdeveniment de coproducció, pitching i finançament, CEE Animation Forum.  A més, la seva co-directora i productora, Maria Burgués participarà com a ponent a la Demo session de Next Lab: Disruptive Technologies in the Animation Industry que s celebra dins el marc del mercat.

Finalment, el curtmetratge dirigit per Pere Ginard, il.lustrador i cineasta, El pare ha marxat (Pere Ginard, Wakefield) competirà a la competició oficial de curtmetratges del festival. El film collage sense diàlegs ha participat a d'altres festivals internacionals com 4º Festival Ecrâ (Brasil), Guanajuato Experimental Film Fest o Kinoskop. 
 

Mercats

França - Annecy

15/06/2021 - 18/06/2021

Sector: Animació

Festivals

França - Annecy

14/06/2021 - 19/06/2021

Busques una Notícia?

Generalitat de Catalunya Generalitat de Catalunya