Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Gadea Productions

Llargmetratge, Curtmetratge

GADEA és una productora multidisciplinar amb seu a Barcelona i amb projecció internacional.
La nostra missió és enriquir i produir històries creatives i innovadores que generin emprenta i donin sentit als nostres temps.

Gadea compta amb el recorregut previ de les seves productores:

LAIA ZANON: He treballat diversos anys amb el cineasta i artista Claudio Zulian com a directora de producció i assistent de producció executiva en documentals i ficcions; “Sin miedo” (CDP, ARTE, Monstro Films, Ibermedia), “Born” (TVC, TVE) Millor Pel·lícula Estrangera al Toronto World International Film Festival, “Fortuny y la lámpara maravillosa” (TVE, Museu del Disseny de Barcelona), “Power No Power” (experimental encàrrec de Jeu de Paume). Vaig estrenar a 2015 la meva primera pel·lícula com a Productora Executiva a el documental “Paco Candel, el otro catalán” (TVC, TVE). Combino el cinema amb la direcció de produccions a l'agència experiential interactiva Wildbytes.

PATRICIA FRANQUESA: He format part de l’equip de producció de The Heymann Brothers Films a Israel, on he intervingut en la creació de projectes com “Mr. Gaga” (ARTE, AVRO, SVT), “Before The Revolution” (ITVS), “Life in Stills” (guanyadora de l’Òscar israelià), “The Queen Has No Crown” (Berlinale) entre d’altres. Al 2013 començo a dirigir la producció dels documentals de la guardonada productora i tres cops nominades als Emmy, Hilla Medalia, on cordino la postproducció del documental “Censored Voices” (BBC, ARTE), estrenat a Sundance 2015 i Berlin 2015. Ara mateix estem desenvolupament el llargmetratge documental SARA, on estem explorant nous llenguatges d'storytelling entre el documental i la tecnologia.

Sector: Productora
President: Patricia Franquesa, Laia Zanon
Contacte: Patricia Franquesa Ruiz
Adreça: Carrer de Rossend Arus 31, 2º 08014 Barcelona
Barcelona, Espanya
+34 633 971 779 /
info@gadeafilms.com
www.gadeafilms.com
Contacte producció: Patricia Franquesa
info@gadeafilms.com
Contacte comunicació: Patricia Franquesa Ruiz
patricia@gadeafilms.com
Contacte distribució: Patricia Franquesa
patricia@gadeafilms.com
Produccions a les que ha participat

2020 / Patricia Franquesa

2019 / Laura Herrero Garvín

2018 / Pau Pericas