Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

El Festival Beefeater In-Edit avança la seva programació, amb 5 produccions catalanes

En festivals

El festival se celebrarà del 29 d'octubre al 8 de novembre a Barcelona

La 13ª edició del Festival Internacional de Cinema Documental Musical de Barcelona, que se celebrarà del 29 d'octubre al 8 de novembre, ha avançat la seva programació i compta amb la presència de cinc produccions catalanes.

Totes aquestes produccions competeixen a la secció Selecció Nacional i són: Dusminguet i la patxanga jonda, de Ferran Aromí Folch, Messidor Rodriguez i Miquel Cipres (Associació No Music No Life), El Rossinyol i la Nit. Chavela Vargas canta a Lorca, de Rubén Rojo Aura (Mago Audiovisual Production, Monkey Head Films), La Mort a La Alcarria, de Fernando Pomares (Travelogue Studio), Rumba 3 - de Ida y Vuelta, de Joan Capdevila i David Casademunt (Tossa Bella) i Tchindas, de Pablo García Pérez de Lara i Marc Serena (Producciones Doble Banda).

En l'edició d'enguany, Catalan Films & TV i el festival organitzen, dins les activitats dedicades als agents de la indústria audiovisual, reunions one-to-one entre els convidats del festival i professionals de l'audiovisual. Una oportunitat per aprendre més sobre la producció, la distribució i la creació de llargmetratges, assessorar-se i crear sinèrgies entre la indústria local i la internacional.

Festivals
Busques una Notícia?