Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

'El ventre del mar' i Ella i jo' seleccionades a la segona edició del Festival de Rotterdam

En festivals

El festival dedicat al cinema d'autor, IFFR Intermational Film Festival Rotterdam que enguany celebra el seu 50 aniversari, ha adoptat un nou format a causa de la crisis sanitària i s'ha desplegat en dues etapes híbrides. La primera que es va celebrar el passat mes de febrer on es van presentar les principals competicions Tiger CompetitionBig Screen Competition i Limelight en versió presencial i online.

I la segona part que tindrà lloc del 2 al 6 de juny, on es presentarà el programa del 50 aniversari així com la nova secció Harbour que pretén reflectir la naturalesa multidimensional de Rotterdam i el seu certamen, i Bright Future, dedicada al talent emergent.

El darrer treball d'Agusti Villaronga que farà la seva premiere mundial en el marc del Festival de Moscú (22-29 abril), El ventre del mar (Testamento Producciones, La Perifèrica Produccions, Link-Up Barcelona) es presentarà a la nova secció HarbourEl film basat en fets reals, escrit i dirigit per Agustí Villaronga, està inspirat en un text d'Alessandro Baricco  del capítol El ventre del mar de la novel·la Oceà Mareo i narra la crua història de 147 homes que lluiten per sobreviure després de l'embarrancament de la fraga Alliance de la Marina francesa a les costes de Senegal.

Per la seva banda, el curtmetratge Ella i jo que forma part del programa Shortcat 2021 i que ja ha passat pels festivals de San Sebastián, Ficunam o Kino Pavasaris-Vilnius, ha estat seleccionat per participar a la secció Short&Mid-Lenght. El film gira entorn la Queralt, una pintora de Barcelona, que intenta parlar per telèfon amb la seva filla Gemma. La Gemma comença una nova vida a Atenes, en un estudi on pinta i viu. Ella i jo és una pel·lícula amb les pintures de Roser Agell i Paulina Muxart.

Busques una Notícia?