Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Set produccions catalanes a l'International Film Festival Rotterdam 2019

En festivals

L'esdeveniment es celebrarà del 23 de gener al 3 de febrer

Després del gran recorregut per festivals de 10.000kmTierra Firme, Carlos Marqués-Marcet torna amb Els dies que vindran, un film de Lastor Media i Avalon protagonitzat per David Verdaguer i María Rodríguez que tindrà la seva estrena mundial a la próxima edició del Festival de Rotterdam a la secció Bright Future - Tiger Competition. La producció compta amb la participació de l'ICEC, l'ICAA, TV3 - Televisió de Catalunya i Movistar+.

L'acompanyarà a la secció Bright Future Mid-lenght, la coproducció xile-franco-catalana Une histoire sans destin d'Enrique Ramirez (CO-produccionoes, Villa la brugère, CNAP, La noche del ultimo dinosaurio).

La nova pel·lícula de Lluís Miñarro també s'estrenarà al festival. Love me not produïda per Lluís Miñarro amb coproducció amb la mexicana Piano Producciones, compta també amb ajut de l'ICEC i EFICINE. També amb la participació de TV3 - Televisió de Catalunya. Es podrà veure a la secció Signatures.

A la secció Voices tindrà la seva estrena internacional Carelia: Internacional con Monumento un film dirigit i produït per Andrés Duque.  També hi participarà l'últim film d'Isaki Lacuesta Entre dues aigües  (La Termita Films, Bteam Pictures, Mallerich Films , Bord Cadre Films Sarls, All Go movies, Studio Indie Productions).

La representació catalana de curtmetratiges serà No me despertéis de Sara Fantova (ESCAC Films) a la secció Voices Short i The eyes empty and the pupils burning with rage and desire de Luis Macías a la secció Bright Future Short.

Paral·lelament, a les activitats del IFFR Pro hi participaran diferents empreses catalanes dins del Cinemart, el mercat de coproducció paral·lel al festival.

També, gràcies a l'acord que té Catalan Films & TV amb el festival, dos professionals catalans han estat seleccionats per participar dins del Rotterdam Lab, un laboratori de formació per a joves productors. Ells son Gerard Rodriguez de Japonica Films i Andrea H. Catalá d'Amor y Lujo.

 

Consulta el llibret

Mercats

Països Baixos - Rotterdam

23/01/2019 - 03/02/2019

Sector: Documentals, Ficció

Països Baixos - Rotterdam

23/01/2019 - 03/02/2019

Festivals

Països Baixos - Rotterdam

23/01/2019 - 03/02/2019

Busques una Notícia?