Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Presència de cinema català al Festival Internacional de Rotterdam

En festivals

CF&TV col·labora altra vegada amb el mercat de co-producció Cinemart

El Festival Internacional de Rotterdam que se celebra del 22 de gener al 2 de febrer, ha seleccionat sis films catalans per incloure en la seva programació. Així mateix, el festival compta amb un important mercat de coproducció, Cinemart, amb qui Catalan Films & TV aquest any també ha col·laborat.Stella Cadente, dirigida per Lluís Miñarro (Eddie Saeta) competirà a la competició oficial Tigers Awards Competition.

El llargmetratge documental Sobre la marxa , de Jordi Morató (Termita Films), competirà en la secció de Bright Future. En aquesta mateixa secció participarà un altre film català, La distancia de Sergio Caballero (Arcadia Motion Pictures, Advanced Music) que, al mateix torn, competirà per The Big Screen Competition. Sergio Caballero competeix també a la secció Tiger Shorts Competition amb el seu curtmetratge Ancha es Castilla/N'importe quoi (Advanced Music).

A la secció The State of Europe – EU-29, Grand Tour que presenta films que mostren una Europa cinematogràfica, es podrà veure Història de la meva mort , la pel·lícula del director Albert Serra (Andergraun Films).

Finalment, Godka Cirka, el curtmetratge documental dirigit per Àlex Lora i Antonio Tibaldi (Inicia Films) participarà a la secció Spectrum Shorts.

 
Paral.lelament, al mercat de co-producció Cinemart estaran presents vuit companyies catalanes. Mentre que les productores Cornelius Films i Inicia Films han estat escollides per participar al Rotterdam Lab, laboratori que propicia la trobada entre joves productors i  professionals internacionals que els poden donar suport per desenvolupar les seves propostes.
 
Mercats

Països Baixos - Rotterdam

22/01/2014 - 02/02/2014

Sector: Documentals, Ficció

Països Baixos - Rotterdam

25/01/2014 - 29/01/2014

Festivals

Països Baixos - Rotterdam

22/01/2014 - 02/02/2014

Busques una Notícia?