Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Tres títols catalans, presents a la secció oficial del 61è Festival de Berlín

En festivals

Catalan Films & TV acull diverses activitats en el mercat paral·lel al festival (EFM)

Amador (Fernando León de Aranoa, Mediapro, Reposado PC en associació amb Televisió de Catalunya); Medianeras (Gustavo Taretto, Eddie Saeta) i Escuchando al juez Garzón (Isabel Coixet, Miss Wasabi Lab) formaran part de la secció paral·lela Panorama Special de la pròxima edició del Festival Internacional de Cinema de Berlin. La primera gran cita del cinema mundial ha acollit aquests dos llargmetratges i el documental dins d'un programa, que es sumarà a la gran presència de títols catalans en el mercat. En concret, s'exhibiran a més Mil cretins, de Ventura Pons (Els Films de la Rambla), Atrocious, de Fernando Barreda (Silencio Rodamos Producciones, Nabu Films), Barcelona, abans que el temps ho esborri, de Mireia Ros (Promarfi Futuro 2010), Pa negre, d'Agustí Villaronga (Massa d'Or Produccions, Televisió de Catalunya), Blog, d'Elena Trapé (Escándalo Films), Didi Hollywood, de Bigas Luna (El Virgili Films, Malvarrosa Media, La Canica Films), De mayor quiero ser soldado, de Christian Molina (Canónigo Films, Trees Pictures, Black Flag Cinema, Stars Pictures), Pájaros de papel, d'Emilio Aragón (Versátil Cinema, Globomedia, Antena 3 Films), El gran Vázquez, d'Oscar Aibar (Distinto Films, Tornasol Films, Castafiore Films), La tropa de trapo, d'Àlex Colls (Anera Films, Continental Produccions, Abano Producciones, La tropa de trapo AIE, TVG), Lo más importante de la vida es no haber muerto, d'Olivier Pictet, Pablo Martín Torrado i Marc Recuenco (OlpamaDiversion Films, Saskiavischer Productions), i Cruzando el límite, de Xavi Giménez (Castelao Productions). A més, es podrà veure un teaser de 11-11-11, el film que Darren Lynn Bousman està rodant a Barcelona, produït per Canónigo Films i Capacity Pictures. Més de 50 empreses

Igualment, com cada any, Catalan Films & TV comptarà amb un estand a l'European Film Market (EFM), al Martin-Gropius-Bau (nº 21). Més de 50 empreses catalanes, entre productores i distribuïdores, es traslladaran a la capital alemanya a la recerca de projectes, coproductors o vendes. És per aquest motiu que el consorci català organitza algunes activitats paral·leles al mercat per donar suport i visibilitat a totes les firmes.

Així, el 12 de febrer al migdia es durà a terme una trobada de coproducció entre la indústria catalana i la brasilera, com continuació de la que ja es va celebrar el passat mes d'octubre dins del marc del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges. Participaran en aquest esdeveniment 13 empreses brasileres i 22 catalanes, a més d'institucions d'ambdós països. La iniciativa ha estat dissenyada en col·laboració amb Cinema do Brasil. Per altra banda, del 13 al 15 de febrer, dins de l'EFM, es celebrarà el mercat de coproducció Berlinale Coproduction Market, que reuneix a centenars de productors, agents de vendes, distribuïdors i representants de cadenes de televisió. 14 empreses catalanes participaran en ell, 9 com "Full Scale Participants", i 5 com "Observers". Catalan Films & TV patrocina en aquest espai un coffee break el dia 14 durant el qual es presentaran dels productors catalans acreditats en el mercat.

ICIC presenta SHOOT IN CATALONIA

Finalment, el 12 de febrer, a les 16:30 hores, a l'EFM Lounge del Martin-Gropius-Bau, l'Institut Català de les Indústries Culturals (ICIC) organitza, sota el títol "Shoot in Catalonia", un acte per presentar els avantatges que ofereix Catalunya com espai de rodatge, tant a nivell industrial i de finançament com d'atenció als rodatges en el territori.  

Mercats

Alemanya - Berlin

10/02/2011 - 18/02/2011

Sector: Documentals, Ficció, Curtmetratges

Festivals

Alemanya - Berlin

10/02/2011 - 20/02/2011

Notícies relacionades
Busques una Notícia?