Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Forta presència de Catalan Films & TV a l'European Film Market

En mercats

A l'espera encara de saber el programa definitiu de la 61a edició del Festival Internacional de Cinema de Berlín, Catalan Films & TV està organitzant la seva presència a l'European Film Market. Com cada any, Catalan Films tindrà estand al Martin-Grupius-Bau, serà el número 21. Quaranta-tres empreses catalanes, entre productores i distribuïdores, es traslladaran a la capital alemanya en busca de projectes, coproductors i/o vendes,  Catalan Films & TV organitza algunes activitats paral·leles al mercat per a donar suport i visibilitat a totes aquelles empreses que es reuniran allà:

Trobada de coproducció

El dia 12 de febrer al migdia es farà una trobada de coproducció entre la indústria catalana i la brasilera com una continuació de la que ja es va celebrar el passat mes d'octubre dins el marc del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges. De moment ja es té confirmada l'assistència de 16 empreses brasileres i de 14 empreses catalanes.Aquesta iniciativa ha estat dissenyada en col·laboració amb Cinema do Brasil.

Coproduction Market

Del dia 13 al 15 de Febrer, dins el marc de l'EFM, se celebra el Berlinale Coproduction Market, un mercat de coproducció que aplega al voltant de 450 productors, agents de vendes, distribuïdors i representants de cadenes de televisió.  Catalan Films & TV esponsoritza un coffe-break el dia 14 on es farà una presentació dels productors catalans presents al mercat. Gràcies a aquest intercanvi la Berlinale ha ofert a 10 productors catalans la opció de participar gratuïtament al coproduction market.

L'ICIC Presenta Shoot In Catalonia

El dia 12 de febrer a les 16.30, a l'EFM Lounge del Martin-Grupius-Bau, l'ICIC organitza un acte per tal de presentar els avantatges que ofereix Catalunya com a espai de rodatge, tant a nivell industrial i de finançament com pel que fa a l'atenció als rodatges en el territori.

Mercats

Alemanya - Berlin

10/02/2011 - 18/02/2011

Sector: Documentals, Ficció, Curtmetratges

Notícies relacionades
Busques una Notícia?