Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Tres empreses catalanes premiades al Cartoon Forum

En mercats

Els participants de la 18ena edició del Cartoon Forum, celebrat a Girona del 19 al 22 de setembre, han triat dues empreses catalanes com a guanyadores dels Cartoon Tributes, els premis que l'Associació Europea de Films d'animació atorga en reconeixement a la contribució de les empreses al desenvolupament d'aquesta indústria.

Televisió de Catalunya ha obtingut el guardó de Mitjà de difusió de l'any per ser una força conductora de la indústria catalana d'animació. La distribuïdora catalana, Luk Internacional, ha obtingut el d'Inversor/Distribuïdor de l'any per la seva tasca d'introducció de l'animació europea, des de 1979, als mercats espanyol i portuguès. El reconeixement al Productor de l'any s'ha atorgat a l'estudi britànic TV Cartoons, que aquest any celebra el seu cinquantè aniversari.

En aquesta edició del Cartoon Forum s'ha concedit el primer "Tribute of Honour", menció que reconeix tota una vida dedicada al sector i que també té un protagonista català; el president de BRB International i Screen 21, Claudio Biern Boyd.

Mercats

Catalunya - Girona

19/09/2007 - 22/09/2007

Sector: Animació

Busques una Notícia?