Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Lince Studios, S.L.

Llargmetratge, Videojocs, Websèries

Lince Studios és un estudi d'animació fundat a l'octubre de 2007 com a resposta al desenvolupament del projecte de sèrie d'animació 3D, “OPERACIÓN LINCE”. Des del començament de la seva marxa professional s'adopta un model de treball basat en equips virtuals gràcies a l'experiència en la gestió de projectes aportada pel seu director i productor executiu, Darío Sánchez, la qual cosa permet expandir les seves xarxes per captar professionals amb els coneixements necessaris i en el moment adequat, sempre prevalent el talent creatiu i el compromís per part de tots els seus membres. Lince Studios ofereix serveis que abasten totes les etapes de producció, des del concepte inicial fins a la postproducció i tall final del producte. Els equips virtuals, una innovadora forma de producció de continguts audiovisuals, permet la contractació d'experts en qualsevol part del món sense que això afecti a la producció, major diversitat cultural i intercanvi de coneixements, i major facilitat per a la conciliació de la vida laboral i familiar de tots els seus treballadors.

El seu primer projecte, OPERACIÓN LINCE, va ser seleccionat per al prestigiós CARTOON FORUM 2008, on Lince Studios va tenir una presència activa. L'estudi també va participar a l’ANIMADRID 2008 amb l'episodi pilot de la sèrie de contingut mediambiental A LES NOSTRES MANS.

Al 2009 Lince Studios comença a desenvolupar el seu projecte més ambiciós fins al moment, la sèrie de televisió PANDA I ELS SEUS AMICS, un producte indicat per a nens i nenes de 4 a 8 anys, amb un marcat caràcter pedagògic basat en les aventures dels seus protagonistes a través del temps.

Sempre atent a l'evolució del mercat i dels continguts audiovisuals multiplataforma, durant 2009 Lince Studios crea una nova divisió de videojocs, i concreta una aliança amb Digital Jokers per al desenvolupament de videojocs tant per a plataformes mòbils (iPhone, Android, Symbian) com para PC, PSP i PS3. El primer projecte resultant és AN IDIOT HERO, aventura gràfica 2D per iPhone, Android i PSP, de propera estrena. A la fi de 2010 també està prevista la publicació de CALL OF CTHULHU: DARKNESS WITHIN, aventura gràfica de terror basada en l'obra del cèlebre escriptor H. P. Lovecraft i el seu mundialment famós joc de rol, que serà distribuït també per iPhone, Android i iPad.

Durant el present any Lince Studios té planejat el llançament d'un altre dels seus projectes, una sèrie d'animació 3D multiplataforma online i per a mòbils titulada COSMO TRIP, les irreverents aventures d'un irresponsable extraterrestre en la seva conquesta de l'univers, planeta a planeta, dirigit en aquesta ocasió a un públic adult.

Durant juny d'aquest mateix any Lince Studios va estrenar el “teaser” d'una nova sèrie d'animació 2D online, SANGRÍA, orientada també a un públic adult, que serà el primer projecte d'animació tradicional que l'estudi desenvolupa.

Finalment, Lince Studios té prevista per 2010 l’incorporació d'un departament de còmics per al desenvolupament de diversos productes tant impresos com online, el primer projecte dels quals serà ALAS NEGRAS.

Sector: Productora
President: Francisco Dario Sanchez Diaz
Contacte: Dario Sanchez
Adreça: Creu del Pedró, 7 08960 Sant Just Desvern
Barcelona, Catalunya
+34 670 586 721 /
info@lincestudios.com
www.lincestudios.com
Contacte producció: Dario Sanchez
dario_sanchez@lincestudios.com
Contacte comunicació: Oriol Novella
ori_novella@lincestudios.com
Contacte distribució: Manuel Carbajo
manuel_carbajo@lincestudios.com
Produccions a les que ha participat

2012 / Beatriz Gascón

2012 / Daniel Sánchez

2010 / Oriol Novella