Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Sitges Industry Hub- Catalan Films & TV 2020

08/10/2020 - 18/10/2020

Dates límit:

Participa als matchmakings de Catalan Films al Festival de Sitges

17/09/2020

Més informació

L’objectiu del Sitges Film Hub és la creació i l’acollida d’iniciatives dirigides al sector audiovisual professional, convertint el Festival en un punt de trobada amb els acreditats internacionals, i facilitant les cooperacions entre els professionals del sector.

El Sitges Film Hub compta amb l’espai Industry Hub (by Catalan Films&TV) que, durant els 10 dies del Festival, acull nombroses activitats, taules rodones, presentacions i masterclass amb la finalitat de completar i enriquir l’estança dels acreditats d’indústria al Festival. Enguany i com conseqüencia de la crisi sanitària, l'espai d'inúdtrai adopta un format híbrid i s'ha creat la plataforma  Sitges Industry Hub - Catalan Films & TV Online. 

La plataforma és una eina que connectarà als professionals acreditats i donarà accès al seus perfils, permetrà organitzar reunions one-to one, gaudir de les taules rodones i masterclass i promocionar els projectes seleccionats de les diferents seccions d’indústria del festival. 

L'accés a Sitges Industry Hub Catalan Films & TV Online està dirigit únicament als professionals que treballen activament en la indústria audiovisual: productors, distribuïdors, directors de cinema, festivals de cinema i representants d'institucions, inversors, compradors, agents comercials i altres perfils del sector audiovisual. Formulari de registre

 

Festivals o Mercats relacionats